Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Internetu , bo moj to shit grzecznie mówiąc :)

dacek

Który internet wybrać ?  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który internet wybra? ?

• Netia ( Do 50 zlotych )
      5
    • UPC ( Do 50 zlotych )
      7
    • Neostrada ( Do 50 zlotych )
      1
    • Telekomunikacja Polska ( Do 50 zlotych )
      0
    • Cyfrowy polsat ( Do 50 zlotych )
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników.Tak wygląda mój internet :

http://www.speed test.pl/test/49905857 (pomiedzy speed i test jest spacja poniewaz nie moge uzywac grafiki o tym roz. na for.)

Czy pomoze mi ktos znalesc jakis sensny internet dla okolic miasta Lomzy ? moj internet nie ma nawet 1 mb , jest to czysty smiec, chociaz place 40 zl miesiecznie za niego.

Chcialbym internet bez limitu transferu danych i fajnie by bylo gdyby mozna bylo jakos kupic u tej firmy z netem modem wi-fi ( albo dostac odrazu).Dobrze by bylo gdyby nie kosztowal wiecej niz 50 zl miesiecznie.Czekam na Wasze odpowiedzi.

Pozdrawiam

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Polecam oferte upc mają bardzo dobre internety dochodzące do 120 mb/s , na ich stronie możesz sobie wybrać pakiet.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Poszukaj jakiś lokalnych operatorów, nie zniechęcaj sie do radiówek bo ja mam i:

http://www.speedtest.pl/test/49907620

za 40zł/msc.

Upc, w ostateczności netia

Opublikowano

UP jeżeli nie miałeś internetu z netii to się nie odzywaj bo jest dobry tylko na początku pierwszego tygodnia mogą wystąpić problemy a potem jest dobrze.Co do internetu bez limitu polecam netie 20mb/s za 45 zł :)

Opublikowano

UP jeżeli nie miałeś internetu z netii to się nie odzywaj bo jest dobry tylko na początku pierwszego tygodnia mogą wystąpić problemy a potem jest dobrze.Co do internetu bez limitu polecam netie 20mb/s za 45 zł :)

Netia to gówno :)

Wiem coś o tym bo miałem, i po 7/8 (Nie pamiętam dokładnie) dniach zrezygnowałem. (Nie chodzi o awarie, tylko szybkość itd.)

Nw może TP ? (NW nie miałem)

Albo Cyfrowy Polsat ten LTE czy coś w tym stylu :D

Opublikowano

Miałem netie 10mb za 100zł i jestem zadowolony pobierało się max po 1mb wiec szaleństwa nie było ale internet był dobry jak dla mnie polecam.

Szybkość pobierania nie zależy tylko od łącza ale i od bramek na serwerze ;)

Opublikowano

Neo, czasami są takie bugi że ciągnie neta jak z NASA :D

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano
Miałem netie 10mb za 100zł i jestem zadowolony pobierało się max po 1mb wiec szaleństwa nie było ale internet był dobry jak dla mnie polecam.

Moglbys troche bardziej czytac ze zrozumieniem....

.Dobrze by bylo gdyby nie kosztowal wiecej niz 50 zl miesiecznie.Czekam na Wasze odpowiedzi.

Pozdrawiam

Dodam ankiete , glosujcie

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Jestem zły bo mam neostradę i przyznam,że jest to najgorszy internet.

Odłącza się co 10 minut raz jest słaby sygnał a raz bardzo dobry jak słaby zacina się jak cholera.

Netię wybrałem bo wujek ma i zajebiście chodzi internet ;D

logo1.png
Opublikowano

Dodam od siebie - Polecam Vectre

Wiem że podałeś limit 50zł lecz to jest internet + telewizja i razem wynosi 90zł

Na speed teście wychodzi ~8 mb down. i 0,50-0,70 uploadu.

/reflink

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tak się składa ,że z netie miałem na 12 miesięcy umowy i odradzam ciągle miałem problemy z łączeniem internetu lub jego braku.

sygnauf.png

by Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...