Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondShoot [Survival + Factions, troszeczke RP] [Wiele swiatow!] [2 Survivale!] [No-WL] [No-Premium] Czekamy na cb!

BexTer

Podoba wam się serwer?  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba wam si? serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nie dizalal bo kur.. idiota jebany dziwka popierdolona miasto zniszczyla i dopiero teraz wlaczlem serwer i nie ma miastas bo autosaveworld mnie kurwa zawiodl ja pierdole ..

wez sie tu ne wkurw jak na swieie sa tacy idioci co kurwa tylko twoja prace jebia . wszystkie ss sa nie aktullne kurwa!!!!!

wbijajcie ale kurwa nie ma miasta.. czekam na budowniczych i bedziemyy budowac wszystko od nowa ... pixelarty, parkoura, targ, arene .. normalnie kurwa . jebany psychopata !!

06695547991860648594.gif

Opublikowano

20121210193123.png

Vipy:

Na naszym serwerze Vip kosztuje 11.07 SMS'em a Paypalem 6 zł.

Posiada on:

Powrót w miejsce śmierci .

Powrót w miejsce przed teleportowaniem się do kogoś.

Posiada /tpa < Teleportowanie się do kogoś za jego zgodą. >

Moze pisać na kolorowo.

Posiada Magiczny Dywan.

Tag [VIP]

Admin zawsze pomoże mu jako pierwszemu lub drugiemu

Posiada Rezerwacje slota

5000 Dolarów za kupno .

Własny specjalny targ.

SuperVIP Kosztuje 23,07 SMS'em a PP 13zł. Posiada :

Powrót w miejsce śmierci .

Powrót w miejsce przed teleportowaniem się do kogoś.

Posiada /tpa < Teleportowanie się do kogoś za jego zgodą. >

Moze pisać na kolorowo.

Posiada Magiczny Dywan.

Admin mu zawsze pomoże jako pierwszemu.

Tag [superVIP]

Posiada komende /fly

Posiada rezerwacje slota

10000 Dolarów za kupno.

Własny specjalny targ.

HAhahahahaahah padłem

Opublikowano

No to zaczynamy od reklamy.

[...]Admin mu zawsze pomoże jako pierwszemu.[...]

Autorowi chodzi o to, że VIP'owi Administracja pierwsza pomoże. Ale widocznie nie dokończył zdania, powinno być napisane tak:

"Admin mu zawsze pomoże jako pierwszemu, a innych graczy będzie miał głęboko w tyłku."

No bo VIP jest najważniejszy, przecież zapłacił! Każdy inny sobie poczeka, bez względu na okoliczności.

A teraz zobaczmy sobie post naszego bohatera, Właściciela serwera "DiamondShoot".

Serwer nie dizalal bo kur.. idiota jebany dzi*ka popie*dolona miasto zniszczyla i dopiero teraz wlaczlem serwer i nie ma miastas bo autosaveworld mnie ku*wa zawiodl ja pie*dole .. wez sie tu ne wk*rw jak na swieie sa tacy idioci co ku*wa tylko twoja prace je*ia . wszystkie ss sa nie aktullne ku*wa!!!!! wbijajcie ale ku*wa nie ma miasta.. czekam na budowniczych i bedziemyy budowac wszystko od nowa ... pixelarty, parkoura, targ, arene .. normalnie ku*wa . je*any psychopata !!

Gwiazdeczki które oznaczają cenzurę zostały stworzone przeze mnie, użytkownik BexTer, czyli właściciel owego serwera tak jak i autor tejże reklamy, stworzył ten post. Trochę się zdenerwował, prawda? A może jeszcze jeden post naszego bohatera, co Wy na to?!

ja mam tego ku*wa dosc..

Moim zdaniem nasz bohater niepotrzebnie się denerwuje, prawda? Ale to tylko moje skromne zdanie.

A teraz trochę kwiatków z serwera! Nareszcie!

Wchodzę sobie na serwer, i się pytam. Pytam się, czy prawdą jest to, co podałem w pierwszym cytacie. Czekam dwie minuty, brak odpowiedzi. Wysyłam jeszcze raz, co mi tam. Pięć minut mija, brak odpowiedzi. Dodam jeszcze, że na serwerze była dwójka(a może trójka, nie pamiętam już) Administratorów. Do trzech razy sztuka, mój drogi - mówię sobie w myśli, i wysyłam pytanie. I doczekałem się odpowiedzi! Ale nie takiej, jakiej się spodziewałem, ponieważ od zwykłego gracza ona była(niestety nie pamiętam nick'u). A brzmiała ona tak "irving nie spamuj". No ludzie! Pierw poczekałem dwie minuty, a potem pięć minut. To jest spam? Szczerze wątpię. No i wynikła z tego mała dyskusja, powaliła mnie jednocześnie ortografia tak jak i chaotyczny styl pisma owego gracza. Niestety zapomniałem zrobić screenshot'y, a szkoda. Co by tu jeszcze napisać o serwerze? Beznadziejne pomysły na event'y, typu zwykła drużynowa walka na kwadratowe łapki, aż do kwadratowej śmierci kwadratowej postaci zrodzonej z pikseli, przez co traci się tak zwanego "power'a", który odgrywa dość ważną rolę w pluginie "Factions"? A może to, że po wyjściu z portalu kierującego do świata przetrwania wpadasz do lawy, bo nie ma ani klocka zabezpieczenia tam?

Podsumujmy:

+ Brak

- Brak kultury osobistej u Administracji

- Mała ilość slotów

- Gracze głęboko w tyłku, najważniejszy VIP

- Beznadziejne event'y

- Brak zabezpieczenia portalu do świata przetrwania, ani jednego klocka. Po wyjściu wpadasz do lawy.

Nie polecam tego serwera z całego serwera.

Pozdrawiam, Irving a'ka Howard

Opublikowano

@2xup

nie masz racji, wiem ze sie zdenerwowalem , mam slbe nerwy. do tego serce mi dokucza.

moze i ty tak ocenisz, reszcie graczy sie serwer podoba i jest 16/16 . pomaga im , to ze robilem plugin i ci nie odpowiadalem trudno , mam swoje zycie a i tak prawie caly czas spedzam na serwerze. nadal u nas jednak grasz.

06695547991860648594.gif

Opublikowano

@2xup

nie masz racji, wiem ze sie zdenerwowalem , mam slbe nerwy. do tego serce mi dokucza.

moze i ty tak ocenisz, reszcie graczy sie serwer podoba i jest 16/16 . pomaga im , to ze robilem plugin i ci nie odpowiadalem trudno , mam swoje zycie a i tak prawie caly czas spedzam na serwerze. nadal u nas jednak grasz.

Zwykle tak mam, że po negatywnej ocenie serwera wchodzę na jakiś kwadrans wyjaśnić sobie na spokojnie, z właścicielem serwera, moją negatywną ocenę.

Co do tworzenia pluginu... przecież nie byłeś jedynym obecnym Administratorem na serwerze, prawda? Była Was dwójka, a może nawet trójka. Widocznie jestem wyjątkiem, i serwer mi się nie podoba.

[...]pomaga im , [...]

Chodzi o to, że pomagasz innym graczom? Z tego, co zrozumiałem po reklamie, w ostatniej kolejności. Pierwszy jest ten, który najwięcej wpłacił na serwer, czyli "MegaVIP", później "VIP", a na końcu gracz.

Pozdrawiam, Irving a'ka Howard

Opublikowano

@UP

Chodziło o kolejność teleportowania na eventu np.

Wszyscy byli AFK. Gadałem z nimi o hostingu na GG do tego. Każdy gracz powie ci czy im pomagam od razu czy nie . Popytaj .

06695547991860648594.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...