Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

koło losu i czy odzyskam eq ?

lechu228

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Otóż jest aktualnie w grze koło losu. ? Dostałem bana na główne konto za używanie na innych kontach hacków ( złapali mnie po ciągłym handlu z tymi postaciami ) i dostałem bana na 12 dni. ( napisane było, że za korzyść z nielegalnego oprogramowania na innych kontach ) coś takie mniej więcej dostałem w emailu . W momencie gdy odblokują mi te konto to zabiorą mi z niego eq ? czy jest to tylko taka "nauczka" bo za takie coś powinien być ban na stałe, a dostałem tylko na 12 dni .

M2bob ? też wam ciągle loga postacie ?? Do kiedy on będzie darmowy ?

Opublikowano

A mam jeszcze jedno pytanie, gdy wyrzucę eq na ziemie i podniosę je inną postacią to nie ma wtedy żadnego śladu ?

Bywalec
Opublikowano

A mam jeszcze jedno pytanie, gdy wyrzucę eq na ziemie i podniosę je inną postacią to nie ma wtedy żadnego śladu ?

Nie ma.

Opublikowano

Czy fb z m2bob jest dobry ? leci na nim ban w ciągu 24h ? jak na innych fb których używam, czy może tu jest inaczej ?

Bywalec
Opublikowano

Czy fb z m2bob jest dobry ? leci na nim ban w ciągu 24h ? jak na innych fb których używam, czy może tu jest inaczej ?

Działa to tak samo. Musisz po prostu zostawić swoją postać w dobrym miejscu, w odpowiednich godzinach.

Bywalec
Opublikowano

Np. zostawiaj tam gdzie jest dużo ludzi, lub na jakiś mało popularnych mapach. [łowienie w ziemi]

A najlepsze pory to: 12:00-18:00.

Bywalec
Opublikowano

Ale i tak zazwyczaj jak pada ban, to pada po logach . ?

M2BOB, ma wbudowaną osłonę. Więc w tym przypadku, musi Cię GM złapać osobiście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...