Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z grafiką w laptopie

PuMas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam nietypowy problem z grafika w laptopie. Mam go z 5 miesiecy. Gdy wchodze w fife zacina ona troszke i na trawie widac jakby pixele. Assasin tez zacina. Gdy przywroce system do 2 grudnia wszystko wraca do normy. fifa bez zadnego laga idzie itp. lecz po kilku godzinach znowu to samo sie robi i zacina co robic

Prosze o odpowiedzi

mam Laptop dell xps l720x z grafika ge force gt 550m i 8 gb ramu

Opublikowano

Istnieje możliwość, iż twa karta graficzna jest zbyt gorąca, w wyniku tego tworzą się różne problemy z tym związane. Jednakowoż, mogę poradzić kupno podstawki chłodzącej, bądź też podłączenie laptopa do prądu, ponieważ ów karta graficzna wspiera technologię "nVidia Optimus", która celowo zmniejsza wydajność karty względem dłuższego czasu pracy baterii. Zaś innym rozwiązaniem byłoby zainstalowanie najnowszych sterowników, ponieważ możliwe jest, że masz problem natury sterownikowej (?!xD).

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Z przegrzewaniem nie ma mowy :P laptopy dell z serii xps sa specjalnie zaprojektowane pod tym katem. temperatura w spoczynku karty graficznej to 37-41 stopni przy samych stronach internetowych

gdy wlacze assasina wzrasta do max 52-55 stopni

Opublikowano

sterowniki ze strony della używasz , które ? nie polecam żadnych innych mimo ze będą nowsze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...