Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]VK 3001 (P) vs. VK 3601 (H)

sergyfu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

VK 3601 ( H ) ponieważ po niej jest boski Tiger <3. No i z tieru na tier coraz lepiej. No i na końcu boski E-100

Opublikowano

VK-H lepiej się nią gra tylko uważam że tiger P jest lepszy od normalnego tygrysa, ale to musisz spojrzeć na cel jaki chcesz obrać bo np e75 jest lepsze o wiele od vk -p aus.B :)

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

NIe bede duzo mowil bo nie bawilme sie tak daleko w niemcach , ale w kazdym razie czesciej widze dobrze radzace sobie H niż P. Dlatego może H jest troche lepszy.

Opublikowano

st1m-częściej widzisz, super...

VK36h jest znacznie lepiej opancerzony [jeden z twardszych na tierze] i mniejszy. Mimo gorszej sprawności na papierze w terenie nie raz zagnie większego kolegę. Po wymaksowaniu super zabawka, przed reformą przychodów zarabiałem na nim, później nie było okazji do gry.

Opublikowano

VK36h jest znacznie lepiej opancerzony [jeden z twardszych na tierze] i mniejszy. Mimo gorszej sprawności na papierze w terenie nie raz zagnie większego kolegę. Po wymaksowaniu super zabawka, przed reformą przychodów zarabiałem na nim, później nie było okazji do gry.

Jest też najlepszym medem na kompanie seniorów :)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

To ze go czesciej widze swiadczy zapewne o paru faktach , albo jest tani , albo po prostu dobry. Mowilem ze sie nie zaglebialem w szwaby i nie bede sie zbytnio wypowiadał. W kazdy razie , zawsze H sobie lepiej radza w walce niz P.

@top blagam tyko nie porownoj maus a e100 bo te porwnania az kluja w oczy,.

Opublikowano

ludzie ludzie P jest dużo leszy co wy mówicie może H jest szybszy troszkę ale P za to ma dużo lepszy pancerz a działa chyba podobne ale wystarczy umiec grac.A co do tigera P to w 100% wygrał bym z nim walkę zwykłym tigerem bo tiger P ma dużo lepszy pancerz .Vk 4502 P ma wieże nie do przebicia (252mm) ale jest dużo znacznie wolniejszy,i ja sądze że VK jest lepsze od E-75.

CO JE GRANE ?

Opublikowano

@up chyba pierwszy raz grasz w wota bo takie głupoty wypisałeś, że szok. Ja osobiście polecam

VK 3601 (H) bo potem jest nasz E-100 który jest lepszy od mausa.

Opublikowano

E100 jest lepsza od mausa tylko i wyłącznie na złocie

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

A ja powiem że VK3001P lepsza bo z niej robisz Tigera P z którego możesz przejść na Tigera (zwykłego) , VK (ten tier 8 - nazwy zapomniałem) i Ferdinanda więc się bardziej opłaca bo możesz też zejść z powrotem na zwykłe , więc polecam P ;)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

@up chyba pierwszy raz grasz w wota bo takie głupoty wypisałeś, że szok. Ja osobiście polecam

VK 3601 (H) bo potem jest nasz E-100 który jest lepszy od mausa.

Kolego gram w wota już prawie 1.5 roku więc mi nie mów że jestem nowy.E-100 ma taki sam pancerz jak maus i działo podobne,wystarczy umieć grać ja grałem na P i jestem bardzo zadowolony z niego jak i z Tigera P

CO JE GRANE ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...