Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno PS3 ._.

Gość Menesterowy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Menesterowy
Opublikowano

Cześć,

Chciałbym zostać szczęśliwym posiadaczem konsoli PS3, z tego też powodu mam kilka pytań.

1/ Konsolę chcę sobie zakupić na święta, czy powinienem ją kupić w trakcie ich trwania, czy może poczekać do Stycznia?

2/ Konsola zostanie najprawdopodobniej kupiona 'goła', tzn. same pady, konsola i kable. Czy będę musiał się martwić o kupno gier? Słyszałem, że jest coś, co nazywa się 'PS+', które oferuje darmowe pełne wersje gier?

3/ Czy zestaw Move jest bardzo potrzebny standardowemu graczowi?

4/ Jak wygląda sprawa z wytrzymałością slimek? Pamiętam, że Fat po miesiącu już miał YLODa, a tutaj... Nie wiem, czy opłaca się płacić 300zł więcej za gwarancję.

5/ Czy to na pewno dobry wybór? Zależy mi po prostu na fajnie spędzonym czasie, wiele czasu myślałem nad wyborem konsoli, Xbox w sumie ma swoje plusy, ale PSa znam i lubię...

Pzdr.

Opublikowano

1. W trakcie świąt będą na pewno taniej.

2. Jest takie coś i masz chyba 30 dni próbne. W tym miesiącu jest darmowy Batman Arkham City, Limbo i inne gry.

3. Nie. To tylko dodatkowy FUN

4. Po miesiącu :O ? Musiała być używka. :) Wytrzymałe są ;) - Moja 1 konsolka(fat) wytrzymała 3 lata :)

5. BARDZO DOBRY.

Opublikowano

1/ Konsolę chcę sobie zakupić na święta, czy powinienem ją kupić w trakcie ich trwania, czy może poczekać do Stycznia?

2/

Konsola

zostanie najprawdopodobniej kupiona 'goła', tzn. same pady,

konsola

i kable. Czy będę musiał się martwić o kupno gier? Słyszałem, że jest coś, co nazywa się 'PS+', które oferuje darmowe pełne wersje gier?

3/ Czy zestaw Move jest bardzo potrzebny standardowemu graczowi?

4/ Jak wygląda sprawa z wytrzymałością slimek? Pamiętam, że Fat po miesiącu już miał YLODa, a tutaj... Nie wiem, czy opłaca się płacić 300zł więcej za gwarancję.

5/ Czy to na pewno dobry wybór? Zależy mi po prostu na fajnie spędzonym czasie, wiele czasu myślałem nad wyborem konsoli,

Xbox

w sumie ma swoje plusy, ale PSa znam i lubię...

1.Teraz zakup sam dzisiaj kupilem PS3 Super Slim z dyskiem 500 GB + grą assassin's creed 3 za 1249 zł euro. Teraz są promocje na święta.

2. Tak jest ps+ ale żeby z niego korzystać to trzeba wykupić abonament conajmniej na 90 dni który kosztuje +/- 70 zł.

3. W zupełności nie potrzebny.

4. Tego to ci nie powiem bo dopiero co kupiłem.

5. W 100% najlepszy wybór to kupno ps3, ja jestem w 100% zadowolony z zakupu. Xbox-a nie brałbym ponieważ nie ma odtwarzacza blu-ray. Ps3 ma więcej lepszych gier ekskluzywnych

fs_pc.png

Opublikowano

1) Lepiej po świętach zauważyłem że teraz konsole są droższe niż przed świętami. Robią zestawy z małymi dyskami , dorzucą jakąś ciulową grę ,a cena jest dosyć duża. Zależy gdzie, są nieraz promocje że jest bardzo tanio.

2) PS+ musisz wykupić na rok kosztuje to ok 200 zł. Możesz pobrać 3 gry miesięcznie , a od razu chyba 5 czy 6 nie pamiętam już

3) jak Lubisz gry zręcznościowe o ile będziesz miał z kim grać to tak.Sam teraz szukam zestawu Muve ,ale strasznie drogo cenią , zestaw nawet używanych move 300 zł... Nowy w granicach 400 zł

4) Wszystko zależy jak się trafi.Ja na twoim miejscu szukałbym SuperSlimki

5) PS3 to lepszy wybór niż Xbox360 chociaż On też nie jest zły

Opublikowano

Cześć,

Chciałbym zostać szczęśliwym posiadaczem konsoli PS3, z tego też powodu mam kilka pytań.

1/ Konsolę chcę sobie zakupić na święta, czy powinienem ją kupić w trakcie ich trwania, czy może poczekać do Stycznia? - bierz teraz, w styczniu ceny nie spadną

2/ Konsola zostanie najprawdopodobniej kupiona 'goła', tzn. same pady, konsola i kable. Czy będę musiał się martwić o kupno gier? Słyszałem, że jest coś, co nazywa się 'PS+', które oferuje darmowe pełne wersje gier? - zgadza się, abonament 3 miesięczny kosztuje 59zł a roczny 195zł, jeśli chcesz wykupić to bierz z miejsca na rok czasu, jest bardziej opłacalny. co miesiąc otrzymasz 3-5 gier na PS3 i nie tylko bo PS+ to nie tylko PS3 ale również Vita, PSP, PS2 oraz PSX, pełno zniżek na gry oraz możliwość testowanie pełnych gier przez godzinę czasu, do tego darmowe motywy oraz avatary, możliwość testowania beta gier przed innymi... zalet więcej niż wad :)

3/ Czy zestaw Move jest bardzo potrzebny standardowemu graczowi? - moim zdaniem nie, to kwestia upodobania i chęci grania w gry ruchowe, gram już przeszło 20 lat na wszelakich konsolach i tylko zdarzyło mi się mieć cokolwiek innego niż pad w rękach przy konsoli NES oraz PSX gdzie miałem pistolet

4/ Jak wygląda sprawa z wytrzymałością slimek? Pamiętam, że Fat po miesiącu już miał YLODa, a tutaj... Nie wiem, czy opłaca się płacić 300zł więcej za gwarancję. - slimy są najmniej awaryjne, jeśli się dba odpowiednio o konsolę to posłuży przez dobre lata

5/ Czy to na pewno dobry wybór? Zależy mi po prostu na fajnie spędzonym czasie, wiele czasu myślałem nad wyborem konsoli, Xbox w sumie ma swoje plusy, ale PSa znam i lubię... - konsole aż tak znacznie się nie różnią, grafika porównywalna więc różnica tylko w padach praktycznie, o płatnym graniu po sieci na Xboxie chyba nie muszę nic mówić skoro jesteś zainteresowanym ew, wykupem abonamentu w PS to stać Cię na płatne granie, miałem Xboxa360 ale postanowiłem go sprzedać, jednak więcej czasu spędzałem przy PS3, dużo ale to dużo lepsze tytuły ekskluzywne ma konsola PS3 i to moim zdaniem świadczy na większą korzyść kupna produktu Sony

Pzdr.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...