Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] Bot

pro ziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie czy jest bot jakiś aktualny co zbiera boxy ?? te co są w nich uri itp zależalo by mi na bocie darmowym a licencje na kbocie i ibocie wykorzystałem a pdbo bot odpada bo go nie ogarniam a boxybot nie działa więc pytanie czy jest bot na zbieranie boxow ? moze byc bot co ma tylko opcje zbierania boxow na danej mapce jak cos pisac tutaj lub gg 15696401

EDIT

jeżeli nie ma takiego bota to prosił bym kogoś kto czuje się na siłach by pomógl mi ogarnać PDBO Bota.

I am Avesomee

Opublikowano

refresh

EDIT

Pdbo bot już mi działa pytanie tylko co zrobić żeby mieć silver package krok po kroku wytłumaczcie pls

I am Avesomee

Opublikowano

Na chwile obecna nie ma darmowego bota do skrzynek przynajmniej takiego,który dziala obecnie.Być moze gdzies lub ktos posiada pixel bota lub cos w tym stylu,niebawem powinien sie ukazac owy bot,ale w formie testowej.Jednak,że prace trwaja moze to jeszcze potrwac. Ps. zawsze mozesz wydac te 40zl na kbota zamiast dobrej flaszki wodki:p jesli sie namyslisz polecam Pukaczyne:)

Opublikowano

Ok dzięki za pomoc mam jeszcze takie pytanie co lepsze Ibot/Kbot/Pbdo bot ??

prosił bym mniej więcej uzasadnić czemu ten lepszy od tego itp

I am Avesomee

Opublikowano

Ibot jest droższy,Kbot to krack Ibota,reasumujac:Aktualizajce w Ibocie sa dosc szybko wykonywane,w Kbocie troszke dluzej to trwa.Co do PDbota nie doradze Ci bo go nie uzywam i nie zamiezam,jestem na chwile obecna zadowolony z Kbota a licencje zakupilem u Pukacza.Pomoglem?Licze na Like:)

Opublikowano

2up dzięki za info łap like

EDIT#1

mam takie jeszcze pytanie czym rożni się uridium wars od dark orbit ?? powiedzcie czym się rożnią te gry i powiedzcie która lepsza.

I am Avesomee

Opublikowano

PBDO bot, ponieważ ma dużo możliwości, możesz ustawić w jakiej fali (GG) ma używać ammo x2 i latać na konfigu 1 a w jakim ma latać z x3 i latać na konfigu 2 :D

Opublikowano

Kbot to krack Ibota,reasumujac:Aktualizajce w Ibocie sa dosc szybko wykonywane,w Kbocie troszke dluzej to trwa.Co do PDbota nie doradze Ci bo go nie uzywam i nie zamiezam,jestem na chwile obecna zadowolony z Kbota a licencje zakupilem u Pukacza.Pomoglem?Licze na Like:)

Opublikowano

Nuae łap like a maqrs ja na jakimś forum wyczytałem że koniec będzie w czerwcu jakoś następnego roku.

I am Avesomee

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...