Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niemożność połączenia map

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Posiadam problem następujący:Pobrałem sobie mapkę survival games 1 i chcę ją połączyć z drugą mapką serwerową.Wszystkie małe mapy dają się połączyć lecz gdy wyeksportuję tą do pliku schematics i na innej mapie kliknę import na ten dźwig to pojawia się tylko zielona kreska i jak wcisnę import na pasku po lewej to nic się nie zmienia.Dodam że jak zaznaczę mniejszy fragment tej mapy i wkleję na tą to działa a jak chcę cały świat wewnątrz tej szklanej kuli to robi się to co wspomniałem wyżej.Napewno wszystko robię dobrze bo chyba już 3 mapy tak zrobiłem.Proszę o jak najszybszą pomoc ponieważ to na mój serwer.Z góry dzięki

Opublikowano

Z ubdate world edit. Ja też tak miałem.

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

A spróbuj usunąć niepotrzebne schematy

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Ale chodzi ci o pliki schematics?Mysle ze i tak nic to nie zmieni bo z taka sama liczba schematow kopiowalem inne mapy i dzialalo.Ale dobra zrobie tak jak poradziles i jak cos to dam edita.

P.S sorry za brak polskich znakow ale pisze z telefonu

@edit nie działa dalej.Daje ss co sie stanie po wybraniu import(ta zielona kreska to tylko kreska a ja napewno zaznaczyłem cały teran survival games 1 do tej szklanej kuli więc powinien się cały teren skopiować.Wiem że wszystko robię dobrze bo na innych mapkach działało.

schowek02ux.jpg

Proszę o jak najszybszą pomoc to dla mnie bardzo ważne :)

Opublikowano

Mapa jest za duża musisz ją wrzucać po kawałku

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Aha bardzo dziękuję a mógłbyś zapodać maksymalną wielkość wrzucanego kawałka?Bo chodzi mi żeby jak najmniej roboty przy tym było ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...