Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin2 błąd

trelemorelexd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka wszystkim mam taki problem : z okazji mikolaja kupilem lapotopa , od razu po uruchomieniu itp . sciagnelem metka i dzialal wszystko git , na drugi dzien sciagnelem programy takie typowe . Na trzeci dzien metin nie wlacza sie i mam error start service error .

http://pcko.net/wp-content/uploads/2012/07/8pn4r2.png

. Reinstalowalem 4 razy . Odinstalwalem mcafee lecz to nic nie dalo . zainstalowalem avg i dodalem do bialej listy i nic wylaczelem firewall i to samo . Uruchomialem jako admin itp .. ;/ Prosze o porady

mam win 7

Ps ! , Przeczytaj ten temat !mam win 7 powtarzam zeby bylo bez takich pytan

w Warrocku tez jest hackshield i tez mi wr nie dziala tylko po hs , nie wyskakuje zaden error .

Opublikowano

siemka wszystkim mam taki problem :

Brak jakich kolwiek informacji :) Popraw rzecz :)

Jeśli chciałeś dodać fotke to weź sobie wejdź na MPC Forum w zakładkę Upload i tam jak już wgrasz to zaznacz cały BBC kod i wklej w posta :)

1355059906-U786572.jpg

Pomogę jak Mogę

:)))))

Jeśli pomogłem daj LAJKA, to tylko jedno kliknięcie

:)

Gość SkrandeR
Opublikowano

Próbowałeś plik metin2.exe dodać do wyjątków w zaporze systemowej ? Może bloki masz.

Opublikowano

usuń jakieś z tych programów co są niepotrzebne , może są to typowe programy ale walą one całą gre i dlatego może nie burzyć :)

1355059906-U786572.jpg

Pomogę jak Mogę

Opublikowano

@up ja raczej nie bede reintalowal systemu ,.

mam zainstalowanego sp1 usune all programy i dam znac . 3up jak dodac , metin2exe ? Daje lajki ! A za poprawna odpowiedz limit lajk w kazdym poscie , i 5 do proofki .

Opublikowano

Jest tutaj wypowiedź jednego z Suportu metin2:

Prosze na czas pracy torrenta wylaczyc antyvirus i firewall - po sciagnieciu mozna je wlaczyc znow.

Jezeli korzystasz z windows xp to nalezy go zaktualizowac do servis pack3.

Jezeli masz pliki innych wersji metina na komputerze to je usun.

Warto tez poszukac rozwiazania w tych tematach na forum

PORADNIK:PORADNIK: Problem z połączeniem

Torrent Patch

Patchserverlist transfer failed (errorcode SRF=2)

Jesli zastosowanie powyzszych sposobow nie przyniesie efektow,przykro mi nie mozemy pomoc.

Jeżeli to nie pomoże zajrzyj na to forum tam może coś znajdziesz: http://board.metin2.pl/board37-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board220-problemy-techniczne/board587-archiwum/1005233-hs-start-service-error-errorcode-204/

1355059906-U786572.jpg

Pomogę jak Mogę

Opublikowano

Masz zaktualizowany windows do sp 1 ? Jeśli nie więc wykonaj. Niestety skoro nie pomoże, spróbuj najpierw wgrać nowy patch.

Bardziej stawiam na internet, że wina jego.

sygnatura2.gif

Pomogłam ... bardzo proszę. Plusik mile widziany.

Pozdrowionka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...