Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto przerzucić się na windows 8?

99KaNaK99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym żebyście pomogli mi przy dylemacie czy zmienić system z WIN 7 na WIN 8... Nie proszę o + i - skopiowane z internetu...Najlepiej żeby wypowiadały się osoby mające już owy system lub bardzo dobrze go znające!

Czekam na opinie.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Bywalec
Opublikowano

Ja właśnie dzisiaj zakończyłem swoją dwudniową przygodę z Windows 8. Błąd na błędzie.

Poczekaj do lutego lub marca, aż wyjdą aktualizacje, poprawiające te niedoskonałości.

Opublikowano

Ja właśnie dzisiaj zakończyłem swoją dwudniową przygodę z Windows 8. Błąd na błędzie.

Poczekaj do lutego lub marca, aż wyjdą aktualizacje, poprawiające te niedoskonałości.

aa ok . dzięki za info...Ale ogólnie dobrze sprawdza się to menu start? (wiesz to nowe xdd) ? Bardzo dużo zmian co do 7? Szybszy?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Chciałbym żebyście pomogli mi przy dylemacie czy zmienić system z WIN 7 na WIN 8... Nie proszę o + i - skopiowane z internetu...Najlepiej żeby wypowiadały się osoby mające już owy system lub bardzo dobrze go znające!

Czekam na opinie.

Zacznijmy od tego jaki posiadasz komputer , specyfikacje bo jeśli słaby to nie polecam przesiadać sie na win8 gdyż dużo Ci to nie da a będzie jedynie zamulał , jak to zazwyczaj jest nie przechodzi się na system zaraz po wydaniu gdyż błędów jest tam tyle że szkoda wymieniać , ja powiedziałem dość nawet czasem nie mogłem odpalić przeglądarki bo błąd wyskakiwał..

Jeśli chodzi o menu to te kafelkowe takie na początku dziwne się wydaje ale idzie się przyzwyczaić a po za tym możesz mieć tak jak w każdym win normalny wygląd pulpitu.

Pozdrawiam

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Zacznijmy od tego jaki posiadasz komputer , specyfikacje bo jeśli słaby to nie polecam przesiadać sie na win8 gdyż dużo Ci to nie da a będzie jedynie zamulał , jak to zazwyczaj jest nie przechodzi się na system zaraz po wydaniu gdyż błędów jest tam tyle że szkoda wymieniać , ja powiedziałem dość nawet czasem nie mogłem odpalić przeglądarki bo błąd wyskakiwał..

Jeśli chodzi o menu to te kafelkowe takie na początku dziwne się wydaje ale idzie się przyzwyczaić a po za tym możesz mieć tak jak w każdym win normalny wygląd pulpitu.

Pozdrawiam

Jeżeli chodzi o komputer to:

Intel core 2 duo E4700 2.60 GHz

NVIDIA GeFoce GT 430

2 GB RAM

Win 7 home premium 64BIT

Opublikowano

Jeżeli chodzi o komputer to:

Intel core 2 duo E4700 2.60 GHz

NVIDIA GeFoce GT 430

2 GB RAM

Win 7 home premium 64BIT

Lepiej zostań na tej 7.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Lepiej zostań na tej 7.

Dzięki,chociarz i tak na święta kupuje dodatkowe 2 GB ramu i podkręcam procek :P

Opublikowano

Siódemka jest o niebo praktyczniejsza i bardziej dopracowana. Pracując na ósemce miałam wrażenie, że była robiona "na odpierdziel", ot tak, żeby sprzedać.

Nie polecam.

Qui est le prochain?

Opublikowano

To zależy czego oczekujesz, a tego nam nie napisałeś więc to wróżenie z fusów.

Co do 8 szybciej się jedynie włącza, a inne testy co on niby szybszy w renedringu i innym gównie jest tylko marktetingowym bełkotem żeby sprzedać jak najwięcej kopi. To ten sam silnik co 7, z nowym interfejsem który jedni lubią drudzy nienawidzą

Opublikowano

Znowu taki sam temat?

Tak, polecam ci windows 8 mam go od początku, chodzi o niebo lepiej niż 7.

Nie słuchaj jebanych dzieci neo którzy mowią ze 7 lepsza i szybsza bo to jest nie prawda. ;)

A jezeli ci sie nie podoba metro w windos 8 to nie musisz wgl z niego korzystac, ja nie korzystam. :)

POLECAM WINDOWS 8!

Opublikowano

Dzięki wszystkim za opinie. Myślę,że DO ZAMKNIĘCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...