Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] INTERNET

Artursi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam 6 mb/s neta i mi jakieś komunikaty wyskakują w grze conecten ended czy coś takiego , i to za każdym razem gdy włączę combata mi to gówno wyskakuje już mnie to zaczęło wku**** , da się jakoś to naprawić ?

aha i jeszcze jedno pytanie gdzie się podział temat z tymi kartami do reklam TokenAds ?

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

Nie chodzi o prędkośc netu tylko coś przerywa połączenie z servami nexona spróboj zresetować neta kilka razy (odłącz i włącz kabel sieciowy)

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

ni :D zaktualizuj recznie HSA :D C>Nexon>CombatArms<Hshild>Ubdate>AutoUbdate :D tez tak mam czasem a jak mi to nie pomaga to reinstal zawsze :D

Opublikowano

@Piecu chodzi mu chyba o błąd

The connection to the ended server ..

Też mam ten problem mam neta 18 MB ( Multimedia ) i mam to samo coś mi przerywa .

Wbijam na CA i pogram chwile i wyskakuje to :

The connection to the ended server ..

wyłączam wtedy na jakąś minute Modem i po chwili

włączam i wszystko działa spróbuj tak :P

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Witam , mam 6 mb/s neta i mi jakieś komunikaty wyskakują w grze conecten ended czy coś takiego , i to za każdym razem gdy włączę combata mi to gówno wyskakuje już mnie to zaczęło wku**** , da się jakoś to naprawić ?

aha i jeszcze jedno pytanie gdzie się podział temat z tymi kartami do reklam TokenAds ?

Temat z tokenami jest w Tutorialach.

uruchamiaj jako admin.

lucyfergif.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ref. Żeby nie zakładac nowego tematu napisze tutaj.

Kur** mecze sie z tym i mecze jak przestało mi crashowac ca to znowu to chuj**** mi zaczęło wyskakiwać , pomóżcie mi z tym kur** mam zjebany modem czy o co z tym chodzi ? resetuje , wyłączam chyba z 5 razy i znowu komunikat connected to enden no ja pier**??

Proszę o pomoc

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

zrób tak gameboster , nie pomoże resetuj modem potem komputer , po zrestartowaniu modemu oczywiście zrób reinstala ca, ewentualnie masz uszkodzony modem przerywa ci neta , ewe, jakiś kabel odchodzi zrób to co napisałem i daj znać .

1386958799-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...