Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem ze spacja GIGANTYCZNY PROBLEM

NoSkillJustLuck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pewien problem, od dwoch dni po wcisnieciu spacji wchodzi ona do srodka, i tam zostaje, nie wychodzi na wierzch, tak jakby ją coś trzymało. wyjąłem ją, wyczyscilem ten pręcik, dalej nic. nasmarowałem go, dalej nic. jakieś porady?

randą 2k10

Opublikowano

jak nie chce wyjsc to ją bije z pięsci i wychodzi ale nie mam zamiaru tak caly dzien klikac :) inne porady?

Zalej ją WD40.

userbarcopy.png

Opublikowano

widać że nawet drutów sprężynujących nie potrafisz sam naprawić albo jak należy założyć i pewnie jeszcze wyłamane blokady plastikowe w klawiszu na dodatek...

człowiek myślący już dawno kupił by nową

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

To dlatego, że klawiatura jest brudna. Spróbuj ją w jakiś sposób wyczyścić. Jeśli to nie pomoże, będziesz musiał po prostu kupić nową.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Jedyną mądrą wypowiedzią z wszystkich powyższych jest wypowiedź robema.

__________________________________________________________________________________________________________

Prawdopodobnie zgubiłeś membranę klawisza, albo coś z mechanizmem się stało. Oceniając twój iloraz inteligencji mogę stwierdzić, że najlepszym rozwiązaniem byłoby kupno nowej klawiatury.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...