Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extric [Dedyk]

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zwracajcie uwagi na idiotów typu : SmooKe_WeeD, szymus666,kamanew1,MaLaTo itp.

To są niedowartościowani ludzie, którzy myślą że potrafią zabłysnąć w necie, a tylko robią z siebie idiotów.

Czekajcie cierpliwie na informacje od administratora.

Dokładnie myślą że serwer zrobić to jeden klawisz wcisnąć i jest.

Jest dobra zapowiedź->są dzieci które nie umią robić serwera i psują go innym

Sygnatura1.png

Opublikowano

heh serwer bez strony fajnie ;] to postawcie narazie strone na hamachi .... Up kilka razy .. Robiłem własne serwery wiem jaka to trudnośc zrobic dobrego serwa ale by mogli stronke byle jaka zrobic ;]

Opublikowano

Serwer jest pro i działa i przestańcie już pierdolić głupoty dzieci zajebane

Dzieckiem to narazie jesteś ty... Zamknij morde.... Poprostu niech robią strone i jazda a nie pierdolą farmazony ///

Opublikowano

Ja bym mógł wysłać tego sms'a, ale czy ja wiem, czy to nie jest fake ?! bym zaryzykował, ale jak mnie oszukają...to będzie nie przyjemie ; (

to nie fake jakbym sam miał kase na fonie to bym wysłał ale nie mam -,-

Opublikowano

Ja bym mógł wysłać tego sms'a, ale czy ja wiem, czy to nie jest fake ?! bym zaryzykował, ale jak mnie oszukają...to będzie nie przyjemie ; (

<17:56:01> "Dave": mogę załatwić kase ale jeżeli potem ta osoba co wyśle tego sms dostanie w zamian coś z isu .

<17:56:31> "[HA]Sivler 11zl sms - strona": 500sm za to jest

500 smoczych monet dostaniesz . na start .

Opublikowano

podajcie tego ts ja mam clienta i mam OFF-line;/

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

178.19.107.194:9991 wbijasz na ts Piszesz do [HA]Silver że chcesz im pomóc i dostaniesz info napisz żeby ci tu napisał żeby nie było że oszustwo

Opublikowano

Ja pierdziele jaka beka, ile można czekać na serwer, czemu nie polecą do sklepu po doładowanie i poślą tego esa ?

... Poczekam jeszcze ten jeden ROK ;]

Opublikowano

@Up...taki kozak kurwa ? Nie pomyślałeś, że chce żeby serwer ruszył, kurcze "pozdro dla neokidów"...-,-...a sam byś pierwszy grał, gdyby ruszył...i po co takie gadanie ?

Opublikowano

Jak patrze na was naiwni debile to mi sie rzygac chce ;x

http://extric-rejestracja.cba.pl/ - TO NIE JEST TYMCZASOWA REJESTRACJA!!!! STRONA SŁUŻY DO WYŁUDZANIA HASEŁ

178.19.107.194:9991 - TO NIE JEST TS SERWERA EXTRIC, PSEUDO EKIPA SERWERA WCISKA WAM BAJKI I CHCE Z WAS WYCIĄGNĄĆ KASE

Officialny teamspeak serwera Extric:

TS:91.234.146.29:9995 Zapraszamy

Haslo:test

Cytat z prezentacji

Opublikowano

178.19.107.194:9991 wbijasz na ts Piszesz do [HA]Silver że chcesz im pomóc i dostaniesz info napisz żeby ci tu napisał żeby nie było że oszustwo

To niech przyjdzie tu na forum i niech napisze, bym Cię prosił, żebyś mu to przekazał, bo ja nie ts3 nawet na komputerze ; )

z góry dzięki ;D

Opublikowano

sroluuu wejdz na ts to pogadamy idioto

Idioto?! Spójrz w lustro a zobaczysz prawdziwego idiotę.

605104Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

Jak patrze na was naiwni debile to mi sie rzygac chce ;x

http://extric-rejestracja.cba.pl/ - TO NIE JEST TYMCZASOWA REJESTRACJA!!!! STRONA SŁUŻY DO WYŁUDZANIA HASEŁ

178.19.107.194:9991 - TO NIE JEST TS SERWERA EXTRIC, PSEUDO EKIPA SERWERA WCISKA WAM BAJKI I CHCE Z WAS WYCIĄGNĄĆ KASE

Officialny teamspeak serwera Extric:

][/b]

TS:91.234.146.29:9995 Zapraszamy

Haslo:test

IP TS'a wziete z prezentacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...