Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jako ze forum poswiecone jest problemom ich urzytkownikow mam prawo poprosic o.? xD....Mam taki problem....gram w cabala od 2 dni i mialem 22 FA i srednio mi sie gralo....chcialbym grac Bladerem....i mam dylemat...heavy or classic? i katana/blade? Chcialbym aby postac byla dobra na PVM oraz "ladnie wygladala" xD....jak mam to uczynic? pomorzcie swoimi slowami bo czytalem mnostwo poradnikow i tam tylko troszke o budowie reszta skil.buff. itd....xD jesli ktos zdecyduje sie opisac mi to niech napisze jak rozdawac staty i jakie sa zalety i w jaki sposob mozna zrobic heavy bladera....?tzn. jak zalozyc armor i jak cosfnac staty...

P.S Sorry za błędy ortograficzne jkb. xD

Opublikowano

Ja polecam ci bladera clasic mimo mniejszego defa,masz wiecej def rate a co za tym idzie moby zadziej Cię hitają.

Co do stat point to dawaj w str(blade) lub w dex(katana)[int tylko do eq] nierobi to ruznicy gdyż blader za 1stat point dodani w dex/str dostaje tyle samo atk,defa itp.

Jeżeli masz mniej kasy to polecam ci robic bladera z katanami gdyż sa troszke tańsze

Opublikowano
Ja polecam ci bladera clasic mimo mniejszego defa,masz wiecej def rate a co za tym idzie moby zadziej Cię hitają.

Co do stat point to dawaj w str(blade) lub w dex(katana)[int tylko do eq] nierobi to ruznicy gdyż blader za 1stat point dodani w dex/str dostaje tyle samo atk,defa itp.

Jeżeli masz mniej kasy to polecam ci robic bladera z katanami gdyż sa troszke tańsze

to rozumiem..teraz mam blade 16 lvl...narazie... int to wiem ze pod eq...ale blader i tak ma duzo def rate....wiec miec jeszcze wiecej kosztem defa...hmm...niewiem...walcze bladeami....kasy mam troche nie brakuje mi...a jak sie robi Heavy Bladera??? wytlumaczy mi ktos? wiem ze sie cofa Dex i daje w Str....ale heavy armory sa dla Warior/Force Shielder...wiec jak mam je zalozyc??? i czym sie cofa Dex i z kad to wziac ;P

Opublikowano

Heavy opłaca się robić dopiero od 100lvlu a robi się go dodając staty tak jak warior musi to robić to znaczy kupujesz jakiś armorsuit jaki cie interesuje i patrzysz jakie wymogi musi spełniać warior aby moc założyć ta np zbroje i dodajesz staty Pod staty warka

I'M Botter I Love Use

Cabal4Ever=Rulez

Opublikowano
Heavy opłaca się robić dopiero od 100lvlu a robi się go dodając staty tak jak warior musi to robić to znaczy kupujesz jakiś armorsuit jaki cie interesuje i patrzysz jakie wymogi musi spełniać warior aby moc założyć ta np zbroje i dodajesz staty Pod staty warka

i moge ja na legalu zalozyc? ;p niektorzy mowia ze od 50 sie oplaca....to juz niewiem od ktorego xD

Opublikowano
i moge ja na legalu zalozyc? ;p niektorzy mowia ze od 50 sie oplaca....to juz niewiem od ktorego xD

@Edit mam 21/21 w swordzie...jak moge wbic rankup w skilach? :s

Opublikowano

Tak jak juz inni mowili o tym czy robisz zwyklego czy havy to dopiero kolo 100lvl bo ci niebedzie growth pasować a co za tym idzie niebedziesz mogł robic class rank.

Niemozesz wbic next rangi bo skille sa od lvl ;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...