Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Set Broni by Mark

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sztylety trochę za duże, dwuręka i broń "markowej" całkiem całkiem :)

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Twoje ?

Hhahahahah

Bronie z lineage 2 :)

+ Moob tyrannosaur ...

Nie ma to jak zajebywać wszystko z innych gier co nie ?

Znajdź mi osobę która robi sama takie rzeczy... Większość opiera się na dostępnych modelach modyfikując je.

^^

Opublikowano

Sam wpierw przyznajesz że są to twoje sety wykonane przez ciebie a teraz mówisz o modyfikacji ?

Jeśli coś tworzysz to staraj się robić to samodzielnie a nie nakładasz bronie z tak zajebistej gry ( lineage 2 ) do metina ...

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Wiele itemów jest z innych gier wiem nawet jakich ale nie czepiam się autorów. Samo "przerobienie" broni pod metina trochę trwa. Nie chcę się z tobą wdawać w kutnie nie od tego jest ten temat. Więc przyznajmy Ci rację.

^^

Opublikowano

Ogólnie fajnie to wygląda , mimo że z l2 to i tak wiem że trudno to przerobić .

Co do setu to zamisat dwuręcznej broni halishy byś dał np zariche .

­39566146920630933015.png

Opublikowano

kolejne niepotrzebne gówna i kolejne pseudo nowości do reklamowania nowych serverów, które tylko na tym się opierają, a nie na stabilności i dopracowaniu :)

Chcecie stworzyć coś nowego a tak naprawde to w ogóle nie pasuje do metina, tylko psuje ten klimat... zwykła amatorszczyzna do niczego nie potrzebna, albo jak już to wprowadzacie to nie podpisujcie tego pod nazwą metin2, tylko inną nazwą może metin1, bo graficznie te gówna można uznać, że pochodzą z starszej wersji gry :_) wystarczy spojrzeć na sety broni i zbroi które wprowadził GF na bete, odrazu widać, że to coś nowego i pasującego do klimatu, a nie jak to co jest przedstawione w pierwszym poście, czy na podanym facebooku:)

beztytuuacf.png

Opublikowano

Wow . Fajne bronie . Jedynie miecze dla wojownika wydają mi się trochę za duże . Łuk najfajniejszy moim zdaniem : )

Opublikowano

kolejne niepotrzebne gówna i kolejne pseudo nowości do reklamowania nowych serverów, które tylko na tym się opierają, a nie na stabilności i dopracowaniu :)

Chcecie stworzyć coś nowego a tak naprawde to w ogóle nie pasuje do metina, tylko psuje ten klimat... zwykła amatorszczyzna do niczego nie potrzebna, albo jak już to wprowadzacie to nie podpisujcie tego pod nazwą metin2, tylko inną nazwą może metin1, bo graficznie te gówna można uznać, że pochodzą z starszej wersji gry :_) wystarczy spojrzeć na sety broni i zbroi które wprowadził GF na bete, odrazu widać, że to coś nowego i pasującego do klimatu, a nie jak to co jest przedstawione w pierwszym poście, czy na podanym facebooku:)

Ty byś tylko w hardy napierdzielał max 99lv -.- jesteś taki szablonowy..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...