Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

robie broinie warrocku

michz358

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prawda jeden szkopult trzeba zrobic nowe konto 1lvl i zrobie wam bro jakie hcecie tylko trzeba podac passy kto pierszy to dostanie skorpiony

Opublikowano
Wyśle ci na PW;p

Coś mi warrock.net nie dziala. Nie możesz sam zrobić?

Tazz warrock.nett chodzi juz

Prosze o bronie masz na pw napisze..

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

www.mpcforum.pl - Najlepsze forum o cheatach do gier online i nie tylko :)

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

warrockplayerym9.png15221.gif

.........................................d033441ba9246e5d.gif

Linkinparkfan.jpgmetallicafan.jpg

------------------------------------------------------------THE BEST-------------------------------------------------------

.............................................18706.png

kieebef.png

Opublikowano

Czy ja moge prosić o famasa???

Zrobie nowe konto.

1a582fd615e324f54ac09166d9365b910.1.gif

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

wiem ze nie jestem tolerowany na tej stronie ale bardzo bym prosil (moje gg 1615739) pisac nawet jak jestem off (czesto siedze na niewidoku ;p)

Kilka słów o mnie...

Lubie wr, tibie no i oczywiście ots (jak chcecie moge wam go pomóc zrobić lub dodać kilka skryptów)

Słucham najczęściej rapu lub techno (2pac itp...)

Uczę się C++.

Moje średnia w SQL: z czerwonym paskiem

PROSZE PRZED ZBANOWANIEM MNIE POMYŚL. JUŻ MAM 80% ;/... Może zostaniemy qmplami ;p... Czy ja wam coś złego robię?@?

Postaram się nie offtopicować i nie spamować.POPRAWIĘ SIĘ.TYLKO PROSZE NIE BANUJ MNIE

GG-1615739 (czesto niewidoczny) x-fire-Lukasz112 (kiedy ja ostatnio byłem na x-fire?? xD)

klmn250624067twq0.th.gif

Opublikowano

Coś pan który miał to zrobić się nie odzywa;/ Dałem pasy, był na gg napisalem i dal Niedostępny. Czyżby zabiera konta xD

Pomogłem? Daj 5* xD
Opublikowano

Ja mu tam 2 lvl wyslalem:P Bez jaj xD Zobaczymy, jak tak to gościu ma u mnie wielkiego reputa:)

Pomogłem? Daj 5* xD
Opublikowano

Ponoć robi:P

A tak poza tym też uważam że robienie poradnika było by głupie;P

Każdy ma famas... M60...P90 itd.

Porypane by to było:/

Pomogłem? Daj 5* xD
Opublikowano

I k2 by coś z tym robiło. Więc lepiej poradnika nie robić. Niech robi na zamówienie.

O ile umie robić.

1a582fd615e324f54ac09166d9365b910.1.gif

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Gadalem z nim. Zrobil mojemu kuzynowi i jest git. Dal mu famasa i m60 i gra do dziś ze 2 tygodnie. Wieże mu:)

Pomogłem? Daj 5* xD
Opublikowano

ja mam cheta na wszystkie broni wystarczy, że wpisz id. Moze mi ktos powiedziec jedna zecz, że jak strzelam to nic niezadaje ale wszystko wyglada normalnie ??? plz help me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...