Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Atlantismt2

xXAzraeLXx

Atlantismt2  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za powrotem tego Atlantisa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chyba każdy pamięta atlantisa za czasów 500 graczy, lecz pozniej według graczy "administracja zaczęła olewac serwa"

Co myślicie o reaktywacji go ?

Max 250 lvl

Bronie na 65->80->90->130->170->210->250

Zbroje na 70- 80->90-> 100-> 110- 150 -> 250

Mapy od av2 -->110->150->200

Medium exp.

Na mapkach expienie do 147 i pozniej av2 po 0,01 za moba...

Miła atmosfera,

Po jednej broni do pvm z broni na 75.

Magiczne perły i 200kk na każde ulepszenie broni +1, +2 ... do pvp

A do pvm kryształ i 400kk i 2 magiczne..

Bony na klasy po 15odp i 15 silny....

Pamiętne wojny gildi, które nie trwały krótko ni długo, gra była wielką frajdą...

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie serwer nie miał zbyt dużego powodzenia u ludzi, mało graczy grało poza to serwer z rodziny Pandora,Elite,Dragon

Więc nie ma poco robić kolejnego takiego samego serwera.

chociaż był podobny na tych serwerów, ale tak naprawdę inaczej się grało, przyjemnie :P

ma może ktoś kontakt z starą administracją?

Opublikowano

Postaram się skontaktować z administracją, jeżeli ktoś jest chętny mam sponsora można zacząć robić pliki albo poprosić administracje atlantisa o użeczyenie plików za % albo wykupienie ich.

Opublikowano

serwer wydaje cie być fajny pewnie zagram..

zapraszam na serwer FreeBuild ip: s53.mineserv.eu:32460 narazie 5 slotów...

Opublikowano

Jeżeli pomożecie zrobić, znaleźć pliki serwerowe AtlantisMt2 spróbuje go reaktywować :)

Człowieku, ktoś Ci ma pliki podstawić pod nos, bo sam nie potrafisz nic zrobić ?

Już widzę tą Twoją ''reaktywację'' lepiej zrób sobie serwer hamachi i spróbuj go opanować, a potem pogadamy o dedyku :)

Opublikowano

Chu-Chi, ja tu robie "reaktywacje" a nie on.

To nie będzie reaktywacja że 100% te same pliki,

Będą dodane nowosci itp.

I od razu ci powime nie robie serwera 1 raz.

Jeżeli do mnie na piszesz na pw to ci przedstawie

kilka moich projektów.]

A co do serwera, stoi już na vps'ie. I nie ma żadnych bugów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oczywiście że to zarąbisty pomsł :D Drugiego takiego serwera nie było i nie ma ta atmosfera tam się przychodziło nie dla nawalania się z postaciami tylko dla ludzi.Pół roku już jest zamknięty i przez ten czas serwery na których grałem nie dorównują jemu mimo ze miał wiele wad ale był jedyny w swoim rodzaju. Gdyby był reaaktywowany założe sie ze na start grało by 200-300 osób którzy przedtem na nim grali z samych gildi Przyjaciele DarNocy ITTD itp nazbierało by się z 200 ludu. Reaaktywacja tego serwera to strzał w 10 <3 Ludzie z tego serwera tak się lubili i znali ze założyli nawet własne forum jak serwer upadł http://rodzinaatlantisa.cba.pl/ Co prawda kiedyś wiecej się tam działo ale to pokazuje jak ludzie byli związani z tym serwerem :)

Pozdrawiam lalala\laluś

Kupuj twoje ulubione GRY bez podatku vat i zaoszczędź nawet do 40zł.

https://www.g2a.com/r/thecheapest  -​ Overwatch

Opublikowano

ale jakbys reaktywowala ten serwer to by bylo nasze stare eq bo mialem tam sure wojenne eq bardzo dobre i wciul kasy pamietam jeszcze gralem we wrzesniu ostatni raz wtedy juz upadal bo patcher był zwalony...Prosze o odp pozdrawiam MieciU

Opublikowano

Tylko, może mi ktoś załatwić kontakt z administracją?

Proszę pisać pod ten numer gg 44300846

Tak, ja mam kontakt z starą administracja :)

Pozdrawiam Aeshi.

Opublikowano

Otori fujaro :D , Jeżeli rzeczywiście będzie na zasadzie starego dobrego atlantisa którego znałem to chęcią zagram ,te same raty i wgl . :D

Never give up on a dream !

Opublikowano

Ja bym zagrał na wofx :c może niektórzy go pamiętają, ale Atlantis też bym zabawił na długo ; )

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...