Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jak dobrze wykorzystać KBota?

PanRzemyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Ostatnio kupiłem licencje do kbota i nie wiem jak go dobrze wykorzystać. Może ktoś mi napisać gdzie bocić?, gdzie zbierać skrzynki? i jaki level i wyposażenie jest wymagane. Nie mam full elity.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Alieny leonkiem na x-3 polecam., ewentualnie boxy, ale musisz mieć podwajacz, bez niego nie opłaca się na boxy.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

A po co podwajacz ? By ładować kaskę dla BP ??? Jeśli jest słaby gracz to zanim coś uzbiera to początkowo boxy ( tyle że 3 max 4 godziny i przerwa bo i tak przestanie mu zbierać) a normalnie to pozostają alienki na x-2. Jak uzbiera irysy i full speed, osłonki, komplet LF3 na leonka to może wybrać się na x-3/x-4 bić lordakie, saimony i mordony (devolarium i boss-mordony bym odpuścił) i wtedy urka zacznie o wiele lepiej lecieć :) Są ryzykanci co jadą tak botem non-stop - ja robię co kilka godzin przerwę a noc ustawiam w opcji Rest every 3/4 godziny i z godzinę przerwy

Opublikowano

Up a mozna to jakos wylaczyc ze bot przestaje zbierać?

bo ja mam odznaczona ta opcje Rest every i mi sie wylacza zbieranie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...