Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pecheneg

chojara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka. Orientujecie się może kiedy wyjdzie ta nowa broń dla medyka pecheneg?

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

@UP

nie wiadomo w który piątek ;d

może o tej broni zapomniano?;x bronie dla reszty klas już dawno wyszły....

YAY

Opublikowano

ja jestem ciekaw tej broni :) bo z tych new broni to tylko L85 do czegoś się nadaje moim zdaniem..... choć i tak na upartego famas lepszy ;d

YAY

Opublikowano

@UP racja, a nowa snajperka? Przecież to totalna porażka, nie wiem kto to kupuje i po co, jak dotąd widziałem 1 gościa z M82. Damage ciut wyższy od innych, ale co z tego, skoro jest 12 razy mniej szybkostrzelna od L96, 8 razy od M24 i 2,5 raza od M95? To się do gry nie nadaje.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

hmm dla wielu osob prawdziwa sniperka=duże DMG i wolne przeładowywanie....

ae zrobić jeszcze woniejszą sniperke od m95 to przesada ;x z takim przeładowywaniem to 90 obrażeń powinna zadawać moim zdaniem....

EDIT

ja też xD

YAY

Opublikowano

Nawet wtedy bym się na nią nie skusił :D

@Down

Wiem, że to zdanie jest niepoprawne, pisałem na szybko, rzeczywiście trochę inaczej się to przelicza, chodziło mi o to, że w czasie minuty gry M82 zdążyłbyś dwunastokrotnie więcej razy strzelić z L96, gdyby nie liczyć reloadu obu broni. Ale bez takich, że mi matematyka obca, może i chodzę do gimbazy, ale na konkursy jeżdżę i zdarza mi się wygrywać ^^ Po prostu: jak się zakochasz - nie myślisz :P

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

jest 12 razy mniej szybkostrzelna od L96, 8 razy od M24 i 2,5 raza od M95?

Rozjebałeś :D Pewnie obca Ci jest matematyka i obliczanie tych wszystkich prędkości. A teraz Cię oświecę, m82a3

ma o wiele niższy bullet drop niż L96, jest troszeczkę mniej szybkostrzelna od tejże broni, ale ma większy damage (o 25 więcej niż l96 i z ok. 4-5 metrow zabiera 100damage). Ogólnie nie widzę powodu abyście tą broń nie kupywali, wart swojej ceny ;)

Opublikowano

Ja mam na moim snajperze M82A3 i L96A1 oraz M95 i moim zdaniem l96a1 i m82a3 są mnie więcej równe tylko że l96a1 jest troche bardziej szybkostrzelne a m82a3 ma większy damage a m95 moim zdanie jest troszeczkę z tyłu za w.w snajperkami. Co do pechenega to jestem go bardzo ciekaw ponieważ mg36 i m27 iar mi się już znudziły.

Opublikowano

,, Damage ciut wyższy od innych, ale co z tego, skoro jest 12 razy mniej szybkostrzelna od L96, 8 razy od M24 i 2,5 raza od M95? To się do gry nie nadaje.'' To tylko takie gówno dla dzieci co mają za dużo kasy! <_<

Opublikowano

Być może i w ten piątek wyjdzie,ale niektórzy to już mają Pechenega(jacyś tam wybrani) i powiem szczerze ,że z moim Qbb nie mieli szans,albo słabi byli.

Opublikowano

@UP

wybrani? prędziej jacyś tam pracownicy EA czy testerzy.... i z broni jestem nawet zadowolony z tego co widziałem :)

+ duży dmg

+ celność

+ nie wyciąga się jej tak długo jak mg36 czy sawa :)

więcej nie powiem bo 2 rundy z takim graczem to za mało :<(kochana zcina ;3)

Edit

hmm grałem z tym samym gościem co ty tigerx :) można wiedzieć jaki nick masz na bf?:D

YAY

Opublikowano

@UP

wybrani? prędziej jacyś tam pracownicy EA czy testerzy.... i z broni jestem nawet zadowolony z tego co widziałem :)

+ duży dmg

+ celność

+ nie wyciąga się jej tak długo jak mg36 czy sawa :)

więcej nie powiem bo 2 rundy z takim graczem to za mało :<(kochana zcina ;3)

Edit

hmm grałem z tym samym gościem co ty tigerx :) można wiedzieć jaki nick masz na bf? :D

Nick: HEAL_mobilesuite i był jeszcze jakiś jeden,ale nie pamiętam dokładnej nazwy i nie mogłem go znaleźć.

Opublikowano

to twój film???

Nie mój.

Filmik zapodałem jak będzie się sprawował Pecheneg,bo myślałem,że wyjdzie ta broń za tydzień,a chciałem wam pokazać wcześniej.

Jednak przed chwilą tą broń już dodali: Koszt odblokowania broni :18999 Founds

Bez odblokowania kosztuje:5499 Founds

Jeśli ktoś ma wystarczający lvl można tą broń wypożyczać za 750 kredytów lub za 75k kredytów na stałe.

Opublikowano

Kupiłem tego Pechenega i szczerze naprawdę żałuje szajs jaki tylko może być broń się nadaje,ale na bicie z bliska i jeszcze jeden plusik to szybko się go wyjmuje,a tak to Qbb-m95 wymiata i tyle na temat nie sądziłem,że ten Pecheneg będzie taki lipny broń dla mnie nie wypał jak na taki lvl.

Opublikowano

A ja się ciesze że nie jest to kolejna OP broń. Świetna dla fun'u, a dobrzy gracze potrafią na Sharqi wykręcać bardzo dobre wyniki niszcząc spokojnie takie MG36.

Opublikowano

Pecheneg nie jest taki zły ale jak dla mnie to Mg36 żądzi.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja tam z tej broni jestem zadowolony, a mam 13lvl..

Cena według mnie niska, ale według mnie :D

Ale jednak Qbb-95 jest troszke lepsze, ale ja gram z slotem na 2 bronie to jest koks :D

Dodatki mam takie:

QBB-95 Pecheneg

Nemesis Nemesis

Precyzyjna Precyzyjna

Viperki Viperki

m145 Bez celownika:D

Według mnie lepiej grac bez celownika, ale to jest moje zdanie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...