Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL, MiniGra - "Teczowa Zabawa" V.all

Afryk4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Crissxx - @ref robię co 24h czyli regulaminowo

kajsksus - Engineer ci chyba dobrze odpowiedział.Za ten spawn z góry przepraszam ale możesz wł. gm.A co do gry wszystko działa.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Deklu wiesz że przed grą trzeba ją właczyć

Aż takiej logiki myślenia to nawet dziecko 5 letnie nie ma

Ty myślisz, że jestem taką ciotą idioto? Klikam start, wszystkie fale lecą obok mnie, ale tylko nie zielona, więc się odpierdol -.-.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Spawn mi nie działa na multi,nie będe teraz instalował żadnych pluginów na serwer.

Nawet wam sie nie chce spawna zmienić ... dno

Opublikowano

@Up

Deklu wiesz że przed grą trzeba ją właczyć

Aż takiej logiki myślenia to nawet dziecko 5 letnie nie ma

Ty myślisz, że jestem taką ciotą idioto? Klikam start, wszystkie fale lecą obok mnie, ale tylko nie zielona, więc się odpierdol -.-.

Mi leciały tylko 2, mechanizm zrzucania wagoników pistonami jest beznadziejny, w samych falach jest zero losowości, gra strasznie monotonna. Resp jest dziwnie zrobiony, nie wiem po co dźwignia, której działanie sam musiałem sprawdzić ,bo nie jest podpisana, w dodatku zrobiona niepotrzebnie, bo służy zapalaniu lamp.

Dziwna "MiniGra" gdy się respie to od razu spadam w przepaść i dedam i tak kilka razy.Weźcie to zrób coś z tym.

@Up

jakbyś myślał to byś się skapnął że spawn źle ustawiony

i że trzeba właczyc gamemode przez serwer Lan ^^

Nie oceniaj mapy po tym ze tego nie umiesz zrobić

o.O Jaki lan, cheaty włączone, wpisujesz tylko komendę odpowiednią. Gość nie oceniał, napisał tylko ,że jest źle zrobione, a ty go flamujesz ? Srsly ?

Opublikowano

D4wid3k - parę innych map zapraszam na mój profil :) i jeszcze parę w budowie 1 skończona ale nie wrzucona

PiterosE - dzięki

Odś.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...