Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot - 53-54 body.

lemo220

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcialbym dowiedziec sie gdzie expic na polskim Metinie. Mam wojownika body 53-54 lvl eq to zelek +9, luska +6, okragla +8, Ebony +5 i ribek +9. Glownie chodzi mi gdzie postawic na bota zeby nie padal tak szybko i gdzies gdzie nie przebiega co chwile jakis czlowiek bo mi wtedy zatrzymuje bota i zapewne postac pada. i przy odrodzeniu np przechodzi przez sciany i wtedy ktos przypatrzy machnie screena i postac powie czesc. Jakies rady gdzie postawic botka? Narazie to expilem na takim skromnym respie BO i troche na v1 ale tam co chwile biegal jakis idiota. Narazie postawilem w swiatyni na ostatniej platformie. Jakies rady? Aura na m1.

Opublikowano

Jedynymi rozwiązaniami są expowiska:

1.orki (czarne i zwiadowcy itp. tam gdzieś koło redów albo koło żółtków jak się jedzie do nich)

2. świątynia hwang jakiś lajtowy spot gdzie dasz rade

3. koło świątyni hwang też lajtowy spot gdzie dasz sobie rade

4. v1 by było dobre jakiś spokojny spot ale tam ludzie się kręcą

Chyba to są wszystkie możliwe expowiska dla bodego, jeśli pomogłem + :)

1355059906-U786572.jpg

Pomogę jak Mogę

:)))))

Jeśli pomogłem daj LAJKA, to tylko jedno kliknięcie

:)

Opublikowano

Postaw bota przed DT na żabach,exp tam w miarę leci + ulepszacze dropniesz

Ale przed DT często ludzie sobie urządzają wojny królestw więc długo tam nie postoi :)

1355059906-U786572.jpg

Pomogę jak Mogę

Opublikowano

Ja stawiałem na pustyni

mało ludzi ulepszcze i expa też leciało

cała noc z 45 do 49

Z tym lv też byś coś wbił

jak chcesz coś lepszego to św na jakieś z pierwszych platform lub możesz zobaczyc w lesie

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Ja stawiałem na pustyni

mało ludzi ulepszcze i expa też leciało

cała noc z 45 do 49

Z tym lv też byś coś wbił

jak chcesz coś lepszego to św na jakieś z pierwszych platform lub możesz zobaczyc w lesie

Wiesz może coś by wbił z tym lvl na pustyni ale mało expa mu będzie lecieć najlepsze to SW początek :)

1355059906-U786572.jpg

Pomogę jak Mogę

Opublikowano

Ja stawiałem mentala od 46(bo zalozylem branze 2k hp ;p, wczesniej padalem) do 63 na najwiekszym spocie desek w swiatyni(caly spot), exp lecial ladnie, mnostwo bodzi + troche combo, poli, sun zi i ulepszaczy, do tego pelno kaskow na 61, czesto jakis bonus, i eq 45+(dobry zarobek w sumie, za eq takich itemkow masz 500k+)

Opublikowano

Ja stawiałem mentala od 46(bo zalozylem branze 2k hp ;p, wczesniej padalem) do 63 na najwiekszym spocie desek w swiatyni(caly spot), exp lecial ladnie, mnostwo bodzi + troche combo, poli, sun zi i ulepszaczy, do tego pelno kaskow na 61, czesto jakis bonus, i eq 45+(dobry zarobek w sumie, za eq takich itemkow masz 500k+)

Jezu ale on pyta gdzie expić bodym 53-54 a nie jakie wy macie konto i gdzie nim expicie !!!!

Lemo220 -zastosuj się do mojego posta !

1355059906-U786572.jpg

Pomogę jak Mogę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...