Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koń bojowy pare pytań...

squah :')

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Gdzie na pustyni znajduje się najwięcej łuczników?
  • Czy mogę zabijać i skorpionów łuczników i wężowych łuczników? (u stajennego piszę że mam zabijać skorpiony łuczniki, nic nie pisze o wężowych)
  • Lepiej bić na pustyni czy w dolinie na metkach?
  • Czy w grupie muszę mieć ustawione "zależy od poziomu" lub "równo" czy to nie ma znaczenia?

Aha i jeszcze jedno, jeśli nie uda mi się wykonać misji na boja to czy medal przepada?

Game Over

Opublikowano
  • Gdzie na pustyni znajduje się najwięcej łuczników? OAZA BOJDAŻE
  • Czy mogę zabijać i skorpionów łuczników i wężowych łuczników? (u stajennego piszę że mam zabijać skorpiony łuczniki, nic nie pisze o wężowych)
  • Lepiej bić na pustyni czy w dolinie na metkach? PUSTYNIA
  • Czy w grupie muszę mieć ustawione "zależy od poziomu" lub "równo" czy to nie ma znaczenia? NIE MA ZNACZENIA

Aha i jeszcze jedno, jeśli nie uda mi się wykonać misji na boja to czy medal przepada?

tak

Opublikowano

1.Oaza i obok oazy

2. Jeżeli zabijasz wężowych łuczników to również Ci się wliczają do misji.

3. Pustynia,zdecydowanie

4. Nie ma znaczenia

805491408806070489277.png

Opublikowano
  • Gdzie na pustyni znajduje się najwięcej łuczników? Na pustynii są 2 lochy pokręć się wokół tego nie w oazie.
  • Czy mogę zabijać i skorpionów łuczników i wężowych łuczników? (u stajennego piszę że mam zabijać skorpiony łuczniki, nic nie pisze o wężowych) Tylko skorpion
  • Lepiej bić na pustyni czy w dolinie na metkach? Pustynia
  • Czy w grupie muszę mieć ustawione "zależy od poziomu" lub "równo" czy to nie ma znaczenia? Obojętnie

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano
  • Gdzie na pustyni znajduje się najwięcej łuczników? OAZA
  • Czy mogę zabijać i skorpionów łuczników i wężowych łuczników? (u stajennego piszę że mam zabijać skorpiony łuczniki, nic nie pisze o wężowych) TYLKO SKORPIONY
  • Lepiej bić na pustyni czy w dolinie na metkach? NA PUSTYNI BO ZANIM ZAJDZIESZ METKA TO...
  • Czy w grupie muszę mieć ustawione "zależy od poziomu" lub "równo" czy to nie ma znaczenia? NIE MA ZNACZENIA...

Aha i jeszcze jedno, jeśli nie uda mi się wykonać misji na boja to czy medal przepada? TAK, MEDAL PRZEPADA JAK NIE WYROBISZ SIĘ W 30MINUT

1355059906-U786572.jpg

Pomogę jak Mogę

:)))))

Jeśli pomogłem daj LAJKA, to tylko jedno kliknięcie

:)

Opublikowano
  • Gdzie na pustyni znajduje się najwięcej łuczników? polecam Ci jechać pod oazę i do oazy i jeszcze na lewo od oazy :P
  • Czy mogę zabijać i skorpionów łuczników i wężowych łuczników? (u stajennego piszę że mam zabijać skorpiony łuczniki, nic nie pisze o wężowych) możesz tych i tych
  • Lepiej bić na pustyni czy w dolinie na metkach? na pustyni chyba że grasz na serwerze gdzie nikt nie bije tych metków to idz na orki
  • Czy w grupie muszę mieć ustawione "zależy od poziomu" lub "równo" czy to nie ma znaczenia? nie ma znaczenia

tak medal się traci i musisz czekać kolejne 24h
1363095337-U286162.png
Opublikowano
  • Gdzie na pustyni znajduje się najwięcej łuczników? Oaza najlepiej Wybijać wszystko zawadiaki itp żeby sie respiły nowe.
  • Czy mogę zabijać i skorpionów łuczników i wężowych łuczników? (u stajennego piszę że mam zabijać skorpiony łuczniki, nic nie pisze o wężowyc) Zalicza wszystkie przynajmniej tak było ale raczej nic sie nie zmieniło
  • Lepiej bić na pustyni czy w dolinie na metkach? Nie, za dużo ludzi lepiej już sie orientować gdzie na pustyni się respi i tam bić
  • Czy w grupie muszę mieć ustawione "zależy od poziomu" lub "równo" czy to nie ma znaczenia? Ja zawsze dawałem Równo nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.

Aha i jeszcze jedno, jeśli nie uda mi się wykonać misji na boja to czy medal przepada? Tak

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...