Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KUPNO]Karty graficznej jakiej?

vegeta95pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

No bo intel jest dobry, ale AMD w niektórych przypadkach też. Super są Athlony z K, są podatne na OC i mają dobrą wydajność. I APU w laptopach jest bardzo dobre, dobry odpowiednik dla niedzielnego gracza w obudowie ITX ;)

PMK3yt4.png

Opublikowano

@up

No bo intel jest dobry, ale AMD w niektórych przypadkach też. Super są Athlony z K, są podatne na OC i mają dobrą wydajność. I APU w laptopach jest bardzo dobre, dobry odpowiednik dla niedzielnego gracza w obudowie ITX ;)

Jest dobry, ale dla ludzi którzy mają pieniądze.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jest dobry, ale dla ludzi którzy mają pieniądze.

A intel pentium G860? Celeron G530 który daję radę we wszystkich grach? (tak nawet BF3 na multi lecz low/średnie w 720p lub mniej) za 150 zł? i3 najlepszy procesor dla rodzinki z dobrą integrą i tylko za 450 zł? Hmm?

PMK3yt4.png

Opublikowano

A intel pentium G860? Celeron G530 który daję radę we wszystkich grach? (tak nawet BF3 na multi lecz low/średnie w 720p lub mniej) za 150 zł? i3 najlepszy procesor dla rodzinki z dobrą integrą i tylko za 450 zł? Hmm?

Hmmm za 350zł jest o wiele lepszy 965 BE(żebyś nie łapał mnie za słowa: lepszy dopiero po o/c które jest wymagane na tym CPU)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Sorry, że trochę się wbijam w temat, ale może też się przydać dla vegety.

No wiadomo, że po świętach będą wyprzedaże sprzętu, tylko czy opłaca się bardziej kupować w styczniu czy lutym, bo nie wiem jak to będzie, czy jak w styczniu wszystkie sklepy się pozbędą "starego" towaru, to czy w lutym nie przyjdzie im nowa partia i wszystko będzie droższe? Dobra prościej czy po styczniu ceny będą raczej maleć/rosnąć, czy może zostaną w miejscu?

Byłbym wdzięczny za odpowiedź;)

436951440626370320491.png

Opublikowano

Sorry, że trochę się wbijam w temat, ale może też się przydać dla vegety.

No wiadomo, że po świętach będą wyprzedaże sprzętu, tylko czy opłaca się bardziej kupować w styczniu czy lutym, bo nie wiem jak to będzie, czy jak w styczniu wszystkie sklepy się pozbędą "starego" towaru, to czy w lutym nie przyjdzie im nowa partia i wszystko będzie droższe? Dobra prościej czy po styczniu ceny będą raczej maleć/rosnąć, czy może zostaną w miejscu?

Byłbym wdzięczny za odpowiedź ;)

Wydaje mi się, że w lutym zaczną już wracać do normy po "czystkach" magazynów.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...