Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] PBDO

Włochu13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpalam Pbdo bota i wpisuje nick + hasło , wybieram serwer . Ok ! Konto dodane , wchodzę włączam Taska i daje Strzałkę , żeby się zalogować . On się loguje i kiedy naciskam w zakładkę z Moim Nickiem to wyskakuje Login succesful i I was killed by . I nic nie da się zrobić z tym . Próbowałem róznych tasków itd , w grze mój statek jest naprawiony i chwilę latałem .

Opublikowano

Chłopie, ja też tak mam. Myślałem że to wina po mojej stronie a tu każdy tak ma :D

@bot wciąż nie działczy

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Kuźwa, dzisiaj złote skrzynie, a tu bot nie działa...

Sam zbieraj :) ja zawsze jak zbierałem botem, miałem pecha, a samemu często coś wartościowego wpadało ;)

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

a u mnie akurat na odwór - botem ostanio 60 kluczy 4x częśc zeusa 3 apisa 2 lf4 i niewidki 2 jak tak teraz patrze na to to był jakiś totalny fart bo dzisiaj 61 kluczy i 3 części apisa tylko...... za to od ch***** boosterów leciało....

1362495952.png
Opublikowano

No zależy od szczęścia, ja z 4tysięcy kluczy(zbugowanych :D)trafiłem 17lf4, 3 dresy za 250k urki, a na innym koncie 800kluczy,11lf4, 2 desingi za 250k.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...