Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać do pvp

Mariuszek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie (GW2) kto według was jest najlepszy na WvsW i ogolnie PvP. Chcę żeby ta postać z bardzo dobrym skilem poprostu roznosila ale jeżeli jest to możliwe chcialbym rowniez by ta postac dala rade doexpic jakos do tego 80lvl.

Kto by się wegług was najlepiej nadawał na takie cos?

Opublikowano

Każda postać jest łatwa w expieniu pvp to skill gracza, a nie postaci, ta gra jest dość zbalansowana :)

Nie ma postaci dobrej we wszystkim, ale jeśli głównie na PvP ci zależy to Thief jest całkiem niezły :)

Grałem mesmerem i byłem przez niego niszczony ^^ Nie wiem jak to z perspektywy innych.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Mesmer przez iluzje potrafi zmylić, a ranger i jego pet jest łatwy do rozróżnienia i nikt nie focusuje peta ^^ także tutaj wygrywa mesmer, ale ranger jednak ma zasięg ^^ i chyba jednak większy dps ;p

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Ranger przegrywa gdy ktoś do niego podejdzie. Osobiście w PvP najbardziej cenię thiefa. Zabija bardzo szybko ( PvP ) A jeżeli chodzi o WvW to thief ma problem gdy wbije sie w paru przeciwników.

graphic.png

Opublikowano

Mam jeszcze taki problem bo zapomniałem hasło ale nie chce go zmieniać bo znam wszystkie dane key nazwe postaci email i tak dalej ale nie chce zeby mi zmienilo haslo tylko zeby mi pokazalo jest taka możliwość ?

Przez strone zmienia haslo ? czy moze do supportu napisac?

Opublikowano

a mogłby sie ktos jeszcze wypowiedziec miedzy tymi postaciami elemntalista ranger mesmer i necromanter do pvp ? najbardziej mi sie podoba ranger i mesmer a thiefa nie mowcie bo cos mi sie nie podoba. Którą z tych 2 postaci z pro skilem i itemkami(lub ze średnimi :D) zrobie zadyme w pvp i ktora z tych ele i nec?

Opublikowano

Tak, można przenieść postacie. Co do przeniesienia serwera, zaraz edytuje ten post i wrzucę screeny. Dodam iż pierwszy transfer jest darmowy, każdy kolejny kosztuje 1800 gemów.

/Edit, niestety nie dodam screenów, ponieważ mam dość dużą aktualizacje. Gdy jesteś w menu, musisz znaleźć listę serwerów i kliknąć "transfer". Polecam Blacktide, ale on praktycznie cały czas jest full i musisz wchodzić około 22-23 a nawet 24 aby się przenieść. Czemu Blacktide? Proste, gra tam najwięcej polaków, którzy mogą Ci pomóc jakbyś czegoś nie wiedział.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...