Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z wejściem na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema właśnie wgrałem sobie na swój serwer pliki od RyKoXa :P Wszystko robiłem według wideo poradnika który został tam zamieszczony : http://www.mpcforum.pl/topic/645295-dl-pliki-serwerowe-by-rykox-v2-pod-priv-exp-normal/

Gdy już wszystko zrobiłem w serwerimfo zmienilem ip i w root też otworzyłem metin2 i wszystko ok, napierw wpisalem byle jakie pasy zeby sprawdzic czy w ogóle chodzi i napisało błędna nazwa użytkownika lub hasło ( czyli wszystko ok) natomiast gdy chcę już normalnie wejść do gry wpisuje pasy to wyskakuje błąd podczas łączenia się z serwerem :/ nie wiem o co chodzi /// może o pong ?

W pliku game sprawdzalem pong i pong był 1234abcd5678efgh czyli ok ... natomiast nie wiem jak w metin2.bin sprawdzić /./ ale może to nie pong ... proszę o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To nie pong gdyby byl to pong mialbys "Zostaniesz polaczony z serwerem" Normalnie laczysz sie z Navicatem? ,w serverinfo.py dales IP z koncowka .100? dobrze skonfigurowales w sysinstall?

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...