Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Runes of Blood

KalneR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up muszę znaleś modelatora 3d chyba że z gry wyciągne ale wiesz to plagiat będzie wtedy ..

@up a wiesz co to blender ??

Niedługo wyjdzie AlphaTest v 0.2 w ktorej znajdziemy menu, pasek życia, ekwipunek, wiekszą mapke z większą ilością textór i obiektów oraz efektów specjalnych ;]

Idź dalej szukaj modelatorów. Pzdr.

Opublikowano

@up i tak twoje posty mam głęboko w dupie pisz pisz mnie one nie obchodzą.

Opublikowano
Przenieś się do świata runów, magii i krwi oraz walcz z smokami,golemami,orkami, lodowymi pająkami, trolami, gigantami, elfami, i wiele wiele więcej!

nie ma to jak język polska.

Co do mapy to rozumiem, że beta ale chyba twórca nie widział nawet podstawowych tutoriali :)

Ciekawią mnie następne wersje jak będzie się to rozwijać.

Hejo

Opublikowano

Żarty sobie robisz?

Czy mi się wydaje czy ktoś lubi czytać inne fora, a tutaj znajdziemy taką wzmiankę o udostępnieniu silnika gry od Gloria Victis - a mianowicie rozchodzi sie o: barokengine

Nie wiem bo nie pobieralem, ale jeżeli tworzysz na tym silniku, to hmm.. masz tyle samo kasy ile czasu na tworzenie gier? Po drugie, nawet jeżeli tworzysz grę to zapewne na jakimś silniku dla potrzeb prywatnych, udostępnianie gier na takich silnikach wiąże się z wykupieniem licencji itp. No ale jeżeli tworzysz sam to pzdr, ale jak czytałem wyżej to chciałeś coś robić tylko w jednym języku, a ktoś Cie uświadomił że można jeszcze w wielu innych - ciekawa koncepcja na tworzenie czegoś o czym nie ma się pojęcia? Dziękuje, ale jedyny projekt w który wierze i jest on z mojej ukochanej "POLSKI" to jest projekt w1nt'a bo on tworzy grę i ma b. dobrą ekipę + sponsoring itp. A tutaj, ok zaczynasz coś robić dzięki tutorials, ale pytanie - spotkajmy się na żywo, omów plany gry itp, i pokaż co sam stworzyłeś, a co udało Ci się zrobić, bo zrobienie to nie to samo co stworzyć.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pasowałoby linki zaktualizować. Chciałbym się porozglądać :)

userbar.png

kapitan.png

ZBIERAM PLUSY!!!

Opublikowano

Czy to na silniku firmy thegamecreator.com (mogę się mylić)

a i grę można spakować do rar ;)

Opublikowano

Czy to na silniku firmy thegamecreator.com (mogę się mylić)

a i grę można spakować do rar ;)

niewiem jak dla ciebie

ale dla mnie wielkie logo "powered by unity" mowi wszystko o silniku ^^

3053080006.png

Opublikowano

Nie wiem bo nie instalowałem gry mówiłem (mogę się mylić)

Opublikowano

Na waszym blogu pisze : Przenieś się do świata runów, magii i krwi oraz walcz z smokami,golemami,orkami, lodowymi pająkami, trolami, gigantami, elfami, i wiele wiele więcej! Jak bym czytał czyjś opis pod grą Skyrim ^^

Zbieram like ;x

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...