Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CheebaMT2 [Dedyk]

SssNake6767

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nieźle, tylko klawiatury nie pogryźcie. Poczekajmy jakiś czas na zdatne informacje bo nie ma sensu spamić tym samym spowalniając pracę teamu.

Opublikowano

W sumie masz racje ale chociaz mogli by podac czas mniej wiecej kiedy startuje : )

Opublikowano

@UP ale godzina została podana. Sam snake na GG mi i reszcie napisał wyraźnie a my napisaliśmy tutaj

>>>>>START GODZINA 13:00 <<<<<<

sygnatass.jpg
Opublikowano

Zagram na 100% na tym serwerze zawsze chciałem zagrać na serwerze pvp porównywanym z metin2 pl czekam na clijenta link i rejestracje ! no i oczywiście start będe grał w jinno (niebiescy) zapraszam do gry również na jinno pozdrawiam Ziomal

Opublikowano

na co ci dla mentala dwureka? jedno duzo lepiej ja zagram shinso nick : CostaWP ale cos czarno widze start nie ma stronki znaczy sie nie da sie polaczyc brak narazie clienta nic sie nie dzieje a za 15 min start nie wydaje mi sie

Opublikowano

dlaczego u handlarza niema smoczych nozy ani partyzany ani egzo ani luku sa tylko dla woja bodego bojowy i dla sury szpon ze taj powiem powinny byc bronie na kazda klase na 65 lvl albo na zadna a nie wybiorczo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...