Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w Minecraft

bilon22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest na forum 432423 tematów, ale mój błąd jest inny. Kiedyś mój PC miał 2 ramy i wtedy sobie pykałem pieknie, ale potem zawirusowało mi PC i musiałem zrobić formata. Potem zainstalowałem VISTE i... zaczęły się problemy. Najgorsze jest to, że kiedyś miałem 2 ramy teraz wczytuje mi tylko 1. Ale nic zainstalowałem OptiFine i jakoś gram, ale nie mogę już tego wytrzymać. Błagam o pomoc.

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

TO JE VISTA, TEGO NIE ZROZUMIESZ.

Vista ogółem to najgroszy system jaki można wgrać.

Polecam jak nie możesz nic poza tym wgrać app booster

Opublikowano

Ja wiem, ale nie mogę nigdzie zdobyć innego systemu :?

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

If you're a pirate just hack it ;D (nie polecam, żeby nie było xD)

Albo pożycz od kogoś płytkę Windows XP, albo zrób sam

Opublikowano

Dobra teraz 2 problem :D FPS skaczą :) Jest cudnie teraz, ale skaczą co nie wiele mi daje :D. Patrzę dobija 60 VPS (o la Boga) i nagle 0 (i tak jakby się rozpędzały) 7,16,24,34,47,57 i 0 i tak w kółko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...