Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsCraft FB [DEDYK][24/7][1.4.5] start 20:20 Zapraszamy

Marty134

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

StreightFord, a więc tak:

Po 1. Wbiłeś na serwer i odrazu prosisz o rangę...

Po 2. Kazałeś abym Ci usunął rangę oraz gm'a..

Po 3. Grałeś na cheatach (Nodus)..

Po 4. Twoje miasto usuneliśmy po czym zrobiliśmy własne miasto w tym samym miejscu gdzie twoje oraz ogrodziliśmy :) Nie jest to twoje miasto więc nie gadaj dalej bo tylko tylko mnie tak powiem 'wkur*iasz'.. Gracze jw. polecają, tylko Ty już płaczesz bo dostałeś bana na serwerze oraz straciłeś rangę której sam powiedziałeś abyśmy Ci ją ściągneli :)

Myszard, nie wiem z jakiej paki dostałeś bana za cheaty iż nikogo przed Twoim napisaniem posta nie zbanowaliśmy.. Jedynie po tym jakiegoś gracza Anchane czy coś takiego..

SuccubusSlayer, wtedy starczyło działek dla każdego.. Jest teraz trochę więcej działek pod ButtonWarpem znajdującym się obok spawnu..

Tak, zgadzam się z tym, że prosiłem o odebranie rangi, bo napisałem to w moim poprzednim poście.

Od razu po wbiciu prosiłem o rangę, ponieważ widziałem, że mapka troszkę nieładna i wielu graczy potrzebowało działki, lecz nie było nikogo z Administracji.

W sprawie miasta nadal ci nie wieże, bo one wyglądało DOKŁADNIE TAK JAK MOJE i nikt ci tego nie potwierdzi, że sam je wybudowałeś.

Rób jak chcesz, ale ja nadal uważam, że jesteś osobą kłamliwą i nie znającą się na komendach. Nie będę się wtrącał w sprawy Twojego serwera i uważam ten temat jako zamknięty.

A jeszcze jedno. Cytuje:zapraszam @up kłamię sam chciał żebyśmy mu odebrali admina a op nie dostanie bo rozwali serwer :) Teraz będziesz głupoty o mnie wygadywał i pisał? Ja nie zniszczyłem Ci żadnego miasta więc dlaczego tak piszesz? Nie oczekuję odpowiedzi, bo jak napisałem, uważam ten temat za zamknięty.

Pozdrawiam,

StreightFord.

Opublikowano

Zapraszamy do gry. Na serwerze są wgrane przydatne pluginy jak np. TimeIsMoney, iConomy i wiele innych! Dużo działek + mapa surowcowa. Na serwerze nie działa komenda /sethome - /home lecz jest wgrany pluginy MyHome przy którym możesz ustawić swój home wpisując /myhome set a potem się do niego teleportować za pomocą komendy /myhome... Zapraszamy :)

s1game.slotex.pl:20002

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...