Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Sterowniki do karty i monitora, sam monitor

OZUMIK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem nowy komputer z kartą Gigabyte GeForce GTX 660 OC. Dostałem sterowniki do karty na płycie, jednak podczas próby instalacji ciągle wyskakuje błąd, który nic mi nie mówi. Jeszcze lepiej jest ze sterami do monitora, bo błąd wyskakuje OD RAZU kiedy kliknę instaluj. Czy możecie mi podać jakieś stery do tej karty i monitora LG E2242? Albo przynajmniej jakiś sposób, żeby włączyć rozdzielczość 1920x1080 bo 1280xileśtam jest już dosyć uciążliwe na 21,5 calowym ekranie. Mój system to Win 7 64b, kiedy klikam PPM na pulpicie i daję zmień rozdzielczość, maksymalna to 1600xileśtam. ale nie mogę jej wybrać bo nie zgadza się Mhz ekranu. Pomożecie? :>

Opublikowano

strasznie problemowy i tani monitorek ok 300-400 zł , sterowników nie ma , powinien działa od razu ale jak napisałem problemy z nim zwłaszcza pod w7

wada że nie posiada cyfrowego wejści HDMI albo przynajmniej DVI

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

do monitora nie potrzebujesz sterowników..

do grafiki pobierz nowe, ze strony uwzględniając serie produktu

Mogą być te (ze strony producenta)

http://www.nvidia.pl/object/winxp-306.81-whql-driver-pl.html

tak przy okazji to czy jest HDMI czy DVI jest bez znaczenia.. podłączyłem mojego samsunga 17', działa; podłączyłem tv 36' też działa - żadnych sterowników

rozdzielczości automatycznie miałem i w małym monitorze (2000x1500, złącze vga) i na tv (chyba 4000+x X, złącza vga i hdmi)

w przypadku TV jest taki minus ze się grafika szybko nagrzewa

używam przejściówki dvi - vga (bo tylko karte mam dvi)

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...