Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.5][24/7][Dedyk][Survival+Gildie][Dobrana Administracja] FarLand Survival+Frakcje!

MCBartas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1337425554-U363900.png

IP Serwera: 5.9.120.149:25775

Sloty:20

Typ:Survival+Frakcje!

Nether:ON

PVP:Po za spawnem

Rekrutacja:Otwarta

1337425569-U363900.png

SEKRET

1337425578-U363900.png

HeadAdmini: Bartas i MKwiatek

1337425590-U363900.png

Na serwerze wczuwamy się w biednego samotnego stev'a a naszym celem jest zorganizowanie wspaniałych ludzi by stworzyć najpotężniejszą frakcje. Możliwości rozwoju na serwerze jest dużo, jednym sposobem na rozwój materialny jest zabijanie mobów (polowanie po za spawnem lub walczenie na mobarenie) za każdego moba dostajemy około 2-3 dolarów i możemy uzbierać porządną sumke. Do dyspozycji graczy jest sklep w którym kupimy diamenty,złoto,żelazo i tak dalej...

UWAGA EVENT!

Jest to stały event który będzie trwał do końca istnienia serwera. Co tydzień oceniamy claimy graczy i wybieramy jeden claim jako najładniejszy.

Nagrody są na prawdę ciekawe! dlatego zachęcamy do tworzenia pięknych zamków.

V.I.P

-możliwość latania na dywanie

-diamentowe eq (set+narzędzia)

-10sethome

-działka w dowolnym miejscu 50x50

-komenda /head

-stack żelaza

-dowolny stack surowca (prócz diamentu,żelaza,złota,emeraldu)

-teleportowanie się do graczy

-ranga na forum

-pierwszeństwo w eventach

-co dwa dni organizowany jest event tylko dla vipów z cennymi nagrodami

Cena vipa to 7,38zł sms!

Opublikowano

Zapraszamy na serwer!

Jest już mob arena!

Po starcie (wczoraj) o godzinie 1:40 mieliśmy tyle graczy !

20121208235308.png

Statystykami po starcie przeważyliśmy nad niektórymi serwerami istniejącymi dwa razy więcej czasu...

Na dniach wgram również spleefa, na razie można na serweze spróbować atrakcji takich jak MobArena i różne parkoury.

Opublikowano

Zapraszam na serwer.

Poszukuje budowniczych którzy zbudują piękną mob arenę.

Jak myślicie, wgrać lwc dla tych którzy są bez frakcji?

Nie wgrywaj

2402078843.png

I Love This!

<3

Opublikowano

ładnie ta moja arena wygląda polecam zajrzeć bo naprawdę warto !

juz sie przekonalem przed chwila zostalem zbanowany za 1 slowo i 1 blad na zawsze ... jak tak ma byc to ja tego serwera nie polecam ...

Opublikowano

ładnie ta moja arena wygląda polecam zajrzeć bo naprawdę warto !

juz sie przekonalem przed chwila zostalem zbanowany za 1 slowo i 1 blad na zawsze ... jak tak ma byc to ja tego serwera nie polecam ...

Nie zostałeś zbanowany za 1 słowo, byłeś budowniczym co świadczy że pełnisz ważną funkcje (ze względu na dostęp do gamemode), jesteśmy wdzięczni za mobarene ale dałeś itemy graczom, dziękuje do widzenia.

down@

1 Nie potrafię stawiać cuboidów? po czym wnioskujesz gimbusie?

2 Znam tylko podstawowe komendy? tylko kto tu nie potrafił zrobić kuli komendą...

3 Banuje z tym powodem bo nie chce mi się wpisywać własnego... jakie to ma znaczenie dla dostającego bana? (perma)

4 Koniec tematu, idź się wypłakać w poduszkę

Opublikowano

* Graczowi ...

A po za tym gdzie napisaleś ze niemożna dawać itemków graczom ?

Czyli zbanowałeś mnie za nic ...

A czemu jak banujesz ZAWSZE piszesz "Admin Ma Zawsze Racje" kilka osób zbanowałeś nie za kłótnie z Tb, a i tak to napisałeś . Ile razy miałeś jakąś funkcje na serwerze ? (Prócz Twojego) . Nie wiesz nawet jak postawić cuboida , znasz tylko podstawowe komendy , wiec może Administracja serwera jest "Dobrana" ale na pewno nie "Doświadczona" .

To jest moje zdanie .

Opublikowano

* Graczowi ...

A po za tym gdzie napisaleś ze niemożna dawać itemków graczom ?

Czyli zbanowałeś mnie za nic ...

A czemu jak banujesz ZAWSZE piszesz "Admin Ma Zawsze Racje" kilka osób zbanowałeś nie za kłótnie z Tb, a i tak to napisałeś . Ile razy miałeś jakąś funkcje na serwerze ? (Prócz Twojego) . Nie wiesz nawet jak postawić cuboida , znasz tylko podstawowe komendy , wiec może Administracja serwera jest "Dobrana" ale na pewno nie "Doświadczona" .

To jest moje zdanie .

Nie zbanował Cię za nic. Chyba logicznym jest, że budowniczy mający dostęp do GM nie daje graczom itemków. Mówisz takie słowa, żeby dać anty-reklame, bo poprostu dostałeś bana. Tak się nie robi. Propo cuboidów to on wlasnie je stawial wiec nie mów, że nie potrafi. A o doświadczeniu Administracji nie możesz nic mówić, bo nic o tym nie wiesz.

Pozdro ^^

Opublikowano

dzieci uspokójcie się serwer moze fajny zajze ale wez sie tak nie bulwersuj przecierz kazdy wie ze za dawanie itemow przez admina lub wazna range = ban (perm)

Opublikowano

Dodałem na serwer:

-mini sklep w którym można kupić i(lub) sprzedać diament, żelazo, złoto i bedrock'a

-plugin mcmmo, możemy rozwijać swoje umiejętności np. a akrobatyce

-plugin antycreeper o którym niestety zapomniałem

-plugin dający kasę za zabicie mobów, tym sposobem zarabiamy dollary by móc operować w sklepie

zapraszam :]

Opublikowano

mogę zostać budowniczym?

Kontakt skype: MoskalaPiotr

Nick: Dragoxdd

dlaczego ja?: buduje niezłe budowle

Imię: Piotr

Pisz na skype, chyba że nie masz to pisz tutaj na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...