Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wersje elektroniczne

szymano123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chcę zakupić wersję elektroniczną bf'a 3 i znalazłem takiego gościa na allegro. Ma go za około 55 zł. I teraz pytanie. Skąd on pobiera te elektroniczne? Sam też bym sobie mógł doładować konto i sam pobrać. Przeszukałem cały sklep i nic.

Opublikowano

Koleś po prostu kupił w PS Store BF3, po zakupie otrzymał podstawkę + online pass, otrzymasz dane do zalogowania się na jego konto, następnie wejdziesz w historię pobranych rzeczy ze sklepu i pobierzesz tego BF'a oraz online pass + tą gratisową gierkę o ile mamy na myśli tą samą aukcje ;)

Taką operację można wykonać tylko raz, gdyby przyszło Ci do głowy sprzedanie BF'a na takich samych warunkach to, kupujący zaloguje się na konto ale już nie będzie miał możliwości pobrania plików gdyż zostały one już przypisane do dwóch konsol

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Nie da się , nie radzę sie bawić w takie coś lepiej dozbieraj kasy i kup wersje pudelkową

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...