Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupić? Body 54-58 lvl aura P

Pawianx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Znalazłem jedną fajną aukcje xxx i przymierzam się do kupna wycenicie to konto? Od kiedy gram na kronosie a gram już pół roku nie widziałem jeszcze takiej postaci na sprzedaż, a na serwerze znam tylko jedną osobę która n 54lvl ma aure P, konto jest zajebiste ale czy warto kupić? Mogę wydać te dwie stówki.

Opublikowano

Oczywiście, że się opłaca! inne skille są b. dobrze rozwinięte + przedmioty z IS i buffka! nie zastanawiaj się.

WYcena to z 300 zł, ale jak pograsz ogarniesz eq to bedzie warte jeszcze wiecej.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Jaka jest dokładna cena bo linka wywalili -.-

podejrzewam że 200zł "Mogę wydać te dwie stówki."

Oczywiście że się opłaca konto nawet warte z 400zł,jeśli jest do tego buff to jeszcze lepiej

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Konto, się opłaca kupić ona jest na pewno więcej warte niż dwie stówki... Postać, bardzo dobrze zrobiona.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Witam na dzisiejszej aukcji mam na sprzedać prestiżową postać jaką jest wojownik body w przedziale LvL'owym 54-58 na serwerze kronos w grze metin2.pl do konta z wojownikiem dodaje postać szamankę która jest buffem wojownika, informacje poniżej.

Body

LvL

54-58

Aura - P

Wir miecza - m7-g1

Berserk - m7-g1

Polimforia - g7-P

Koń - Militarny

Przywołanie konia - Maks.

Języki - Maks.

Na postaci jest skończony biolog!

Na koncie znajduję się bardzo dużo przedmiotów z item-shopu i red lasu, typu rękawice złodzieja, peleryny męstwa, owoce życia, pierścionki expa i wiele, wiele więcej!

Buffka

LvL

54-60

Błogo - m7-g1

Pomoc - m7-g1

Odbicie - m7g1

Do postaci dodaje itemki z inteligencją które będą niespodzianką dla kupującego.

Postać sprzedaje z powodu braku czasu na grę, ten wojownik to unikalna postać na serwerze kronos, na serwerze są może takie dwie albo trzy postacie, więc warto ją kupić. Body z takimi skillami i tym poziomem bez problemu sobie radzi w red lesie, jest to maszyna do robienia yang przy odrobinie czasu można nim zarobić ogromne sumy złota w grze, a i w pvp cudnie się sprawuje, ciężko mi się rozstać z postacią, gdyż włożyłem w nią wiele wysiłku ale ja nie gram od paru miesięcy więc konto jedynie się marnuje, do konta posiadam e-mail, po zakupie e-mail przypisany do konta zostanie zmieniony na podany e-mail przez kupującego.

Więcej informacji nie podaje z wiadomych przyczyn więc jak masz zamiar pytać się mnie o to, to sobie daruj bo nie odpowiem na takie pytanie, możesz kupować bez obawy, świadczy o tym ilość moich pozytywnych komentarzy.

Kontakt

Gadu-Gadu - 45551135

Skype - Wladitaj

Konto nadal jest własnością firmy Gameforge, ja sprzedaję jedynie czas który poświęciłem na rozwinięcie postaci.

Wpłata tylko i wyłącznie na konto które dostaniesz po zakończeniu aukcji, nie przyjmuje wpłat poprzez allegro

Kurde tylko kasę będę miał dopiero za cztery dni mam nadzieje, że nikt konta nie zwinie.

Opublikowano

trudno sie mowi , ja bym ja wzial na handel ;D

zrobilbym 60 biologa i eq podrasowal ;]

i poszla by za 700 zl :D

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

Wszystko zostało wyjaśnione, robi się tutaj niepotrzebny spam.

/cls

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...