Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alternatywa "World Painter" & "Mc edit"

Pitbull_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Otóż do rzeczy. Mam dość obszerną mapę z różnymi budynkami. Jednakże krajobraz wokół którego były one budowane w żadnym calu nie powala. Jest po prostu nudny i monotonny. Chciałbym trochę urozmaicić go jednakże jest problem, otóż Mc edit odpada z dwóch względu Jest tandetny i mało wydajny, przy czym zżera ogromne zasoby. Z World Painterem jest inna sprawa, gdyż po edycji krajobrazu wszystko co zostało zbudowane znika. Opcja z wygenerowaniem terenu, a późniejszym "doklejeniem" budowli będzie zbyt czasochłonna, poza tym niektóre są tak duże, że po prostu "domowy serwer" by wysiadł. Także reasumując.

Poszukuje alternatywy "World Painter'a" oraz "MC edita". Za każdą okazaną pomoc "Lubię to"

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Może pobaw się sphere z SPC? Jest przyjemne w użyciu i łatwe w budowaniu gór i innych rzeczy.

Opublikowano

Chyba spasuję z Single Player Commands. To jest dość duży teren więc wolałbym mieć coś ala "widok z góry". Ale dzięki za propozycję !

Opublikowano

Nieeeee użyj plugina Voxel sniper jeśli ktoś go ogarnia bardzo dobrze wychodzą epickie tereny nie wieżysz wpisz se w youtube np Voxel sniper island lub coś .

kiedyś się nim bawiłem jak miałem swój serwer i środki i naprawde epickie rpg mapki robiłem mogę ci pomóc jeśli chcesz za free .

xmMfHrm.png
Opublikowano

Nie w takiej formie ma ograniczane. Mogę sobie pędzel ustawić nawet na 1000, ale serwer tego nie wytrzyma...

To miałem na myśli mówiąc oo ograniczeniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...