Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Konto.

-_Ma3a__

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :D

Postanowilem powrócic do CoD BO ale jest jeden problem ://

Zmienilem komputer i gdy loguje sie na konto musze wpisac kod który dostalem na meila i tu sie zaczynaja problemy ://

Nie pamietam hasla do meila

czy moge jakos odzyskac konto ? Albo czy da sie przezucic gre na inne konto steam ?

Opublikowano

musisz odzyskać haslo zeby to zrobic uzyj opcji przypominania hasel na maila

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Uczeń
Opublikowano

Napisz do Supportu że nie pamiętasz hasła do emaila i żeby zmienili tam będziesz bodajże musiał im przesłać zdjęcie pudełka instrukcji z kluczem i tyle :)

Wieczna Susza  :D

Uczeń
Opublikowano

E0n Już się tak nie da :(

W takim razie może niech napisze że mu gwizdnęli konto poda klucz do gry zrobi zdjęcie instrukcji z kluczem pudełka z grą i tyle to mu przywrócą niech nowe konto założy na nowy email t mu na niego nowe dane przyślą a konto na steam zmienia na ten nowy email :)

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

Jeżeli nie pamiętasz hasła do maila to wbijasz na stronę na której masz emaila i dajesz przypomnij hasło wpisujesz odpowiedź na pytanie jakie wybrałeś i ci dadzą nowe ew. wejdź na pomocnicze i zobacz czy masz potwierdzenie rejestracji, powinno być napisane tam.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie prawda! Zależy jak trafi. Czasem konsultant jest polakiem czasem nie. Ja wybrałem polski a napisali że to zły język i trzeba pisać po angielsku. Innym razem załapałem polaka.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...