Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Punkty Rangi | Uridium

MuchaPLDCA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio zauważyłem , że wiele osób pyta gdzie wbija się najwięcej rangi/uri .

Więc w tym tucie napisze ile tego na poszczególnych mapkach ;]

Mapa | Ranga | Uridium

x-1 | Brak info | 0/h

x-2 | ~700 Pkt | ~2,2k Uri/h

x-3 | ~750 Pkt | ~3,4k Uri/h

x-4 | ~850 Pkt | ~4,1k Uri/h

x-5 | Brak info | Brak info

x-6 | ~500 Pkt | ~3,3k Uri/h

x-7 | ~550 Pkt | ~3,0k Uri/h

x-8 | ~450 Pkt | ~4,3k Uri/h

Tut w 100% jest mój .

Na każdej mapce sprawdzałem Golcem 25 lf4 10 dronów , 10 havocków , Dres Enforcer

Do tego Formacja szewrony i pet ze zbieraczem z 12 protokołami

Do modów - możecie mi zdjąć pare % ?

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

ten twój tut jest do dupy, dlaczego?

bo każdy ma inne wypowazenie, jeden lepsze, drugi gorsze, mniej wali gorsze staty, więcej wali, lepsze staty

ja zarabiam na x-3 - 5200, x7 - 4800,

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Witam

Ostatnio zauważyłem , że wiele osób pyta gdzie wbija się najwięcej rangi/uri .

Więc w tym tucie napisze ile tego na poszczególnych mapkach ;]

Mapa | Ranga | Uridium

2-1 | Brak info | 0/h

2-2 | ~700 Pkt | ~2,2k Uri/h

2-3 | ~750 Pkt | ~3,4k Uri/h

2-4 | ~850 Pkt | ~4,1k Uri/h

2-5 | Brak info | Brak info

2-6 | ~500 Pkt | ~3,3k Uri/h

2-7 | ~550 Pkt | ~3,0k Uri/h

2-8 | ~450 Pkt | ~4,3k Uri/h

Tut w 100% jest mój .

Na każdej mapce sprawdzałem Golcem 25 lf4 10 dronów , 10 havocków , Dres Enforcer

Do tego Formacja szewrony i pet ze zbieraczem z 12 protokołami

Do modów - możecie mi zdjąć pare % ?

na 2-2 tylko tyle rangi? Mi tak robiło około 1200 na godzinke. Golec formacja serce 2 ucieczkowe konfy 15 lf4 włożone w laserki. Bez peta i podkrętki w laserki ammo x1 rakiety za 500 kredek

Opublikowano

to teraz powiem wam tak co do 2-2 można nawet wycisnąć 1,3k rangi ale bez skrzyneczeka ,a co idzie za skrzyneczkami ? mniejszy zarobek ;]

sprawdzałem , zarobek spadł do ~1,7k

No pięknie ;/

Opublikowano

@Up ja nie sprawdzałem bo mam 20 lvl , to nic bym nie dostal . a na startowym koncie to nie to samo co z fs i chociaz full lf3

No pięknie ;/

Opublikowano

@UP napisałem w przybliżeniu ze ty tak masz to dobrze , ale nie każdy ma tyle x2 zeby napierdalac z niej caly czas dk i mk na x-7 , a pozatym zalezy jeszcze od serva !

Wyniki są w przybilżeniu !

No pięknie ;/

Opublikowano

@UP napisałem w przybliżeniu ze ty tak masz to dobrze , ale nie każdy ma tyle x2 zeby napierdalac z niej caly czas dk i mk na x-7 , a pozatym zalezy jeszcze od serva !

Wyniki są w przybilżeniu !

nie x2 tylko x1,i serw pl1 :D

b_560x95.png

Opublikowano

no to bardzo mnie to ciekawi , ja mam premium , bilem z x1 z rakietek plt_2026 te za kredki podkrecone sepromem i z formacja szewronu + eco , i mi max wyciaga 3,2 k! normalnie chyba z ciebie jakiś magik o.O

No pięknie ;/

Opublikowano

no tak , przecież mam 'nobskie' konto i ja zbieram te 2/3 razy mniej od innych , specjalnie dzisiaj poświęciłem 6 godzin żeby to sprawdzić , nigdzie się nie jebłem bo sprawdzałem nawet po 5 razy czy dobrze spisałem itp , może z urką sie cos nie zgadzać przez ten nowy system ze skrzyneczkami , ale punktów rangi jestem pewien w 100%

No pięknie ;/

Opublikowano

Coraz bardziej zastanawiam się czy większość osób na tym forum jest upośledzona. Płaczecie że robicie więcej urki/h. Skoro więcej uri to i więcej pkt rangi wpadnie. To co on podał to są jego wyniki i z nich można tylko oszacować, na której mapie co lepiej idzie. Każdy ma inne wyposażenie, inny serwer, inna firma i wyniki na pewno nie będą takie same. Zależy wam na randze, to patrzycie gdzie on uzyskał najwięcej pkt rangi i tam puszczacie. Tu nie chodzi o to że będziecie osiągać tyle samo pkt on ale o to gdzie najwięcej wpada.

reklama

Opublikowano

Dokładnie, chłopak się stara, wy wybrzydzacie, macie hejtować, że zrobił źle, lepiej nic nie piszcie.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...