Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting serwerów czy wybrać fiberhost za 1.30 za slot?

Kryspinek02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że hostingi robiące promocje są słabe. Dlaczego? Otóż hosting, który takie coś robi "liczy" się ze stratami a jakoś musi zarobić, zapewne te tańsze promocyjne serwery są tak usytuowane że na jednej maszynie stoi 10 serwerów i każdy go przeciąża.

Opublikowano

Ja polecam poczytać mojego TuTa :)

Tam napisałem, że najlepiej znaleźć małego VPSa :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano
https://craftserve.pl/

Polecam, sam mam tam serwer, wszystko ładnie chodzi zero lagów itp.

2Pac_Signature_by_momo307.png
Opublikowano

3xUp Brednie gadasz. Nie słuchaj tych cymbałow, Fiberhost to naprawde dobry Hosting a że mają promocje to dobrze.

4xUp Crafterve też ma kody promocje i promocje, czyli twoim zdaniem też jest do dupy.

wsrh.jpg

Opublikowano

Lagi są przy mniejszej ilości slotów no bo mniej ram to sam rozumiesz

@2up nie pierdol . Grałem na serwerze 60 slotów z csrv lagi w **** , cały czas się wyłączał , bezsens

Miałem serwer jak chcesz 25-30 slotów to bierz a jak 10 to tak tylko żeby pograć z kolegami przy kilku pluginach

300 350 400 500 1000

Opublikowano

[rzypomniałem sobie, że ta promocja jest od dawna więc :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Gorąco Polecam ten hosting.

mineserv.eu

Czemu ?

Ponieważ ma wiele zalet jak

• Dobra maszyna
  • Szybka pomoc techniczna
  • Bardzo Tanio (0.50 gr za slot)

Jeśli maszyna się wył. i są lagi to tylko dlatego że ludzie są chciwi i wymagają za dużo od maszyny którą zakupili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...