Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer LSro

knifer000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zapraszam na server ! aktywni GM, spore bonusy na start! warto wejsc i sie samemu przekonac :))

Opublikowano

Pisz do mnie, czyli do Konrado_Di to ci wszystko powiem. Co do liczby graczy na serwerze znacznie się już zwiększyła teraz dochodzi do 260 graczy wieczorami ^.^

baner3.png

Opublikowano

Polecam serwer, serdecznie - mili gracze, fajnie się ogólnie gra. Jest aktualnie jedna Polska gildia o nazwie Genesis. Stan osób w gildii wynosi 16/50, dalej wzrasta i szukamy "nowych poszukiwaczy przygód" ;d

Pozdrawiam

Kaczor.

"I nawet jak się położę to będę od Ciebie wyższy."

Opublikowano

200.

"I nawet jak się położę to będę od Ciebie wyższy."

Opublikowano

Boże nie musisz odświeżać prezentacji nikt nie nie pisze spoko wyraźnie nie ma zainteresowania serwerem

Lol ? Jak widać Polaków mądra głowo gra coraz więcej, więc moje ref. na pewno są korzystne :O. Zagiąłeś mnie gościu pozdro.

baner3.png

Opublikowano

Chyba nie, zależy mi, żeby było jak najwięcej polaków na serwerze :-). Tak bardzo ci to przeszkadza ^___^ ??

Keifer000 ale tylko ty robisz ref widzisz ze nikt nie interesuje sie serwem z mpc daj sobie spokuj
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Wiesz trochę byś się zdziwił jak byś wbił na serwer i pytał polaków, gdzie znaleźli serwer. Na serwerze gra już ponad 50 polaków i większość z nich znalazła ten serwer właśnie tutaj.

baner3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...