Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mirasbac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi All, I invite you to play on fuloroad.pl, sro All fans, server cap 110, this server has not been, book collection rate increased, increased chance of Serrenstears egy B, WELCOME to play more we understand SITE Fuloroad.pl,/////Witam Wszystkich, Zapraszam do zagrania na fuloroad.pl, Wszystkich fanów sro, server cap 110, takiego servera jeszcze nie było, Zwiększone rate collection book, zwiększona szansa na egy B z Serrenstears, ZAPRASZAM DO ZAGRANIA WIECEJ DOWIECIE SIE NA STRONIE Fuloroad.pl

Since sunday vote4silk is activated , right now you can vote for 2 vote lists each vote worth 5 silk , you can vote each 12h.

List of things that will be improved very soon:

- stack of elixirs: 1000

- stack of stones:100

- stack of arrows/bolts:10000

- more arena coins for winning

- rewards from ctf will be changed

- new uniques in alex north with coins drop

Regards Fuloroad

Server: Fulo

Typ: pvp/pve

Exp/Sp: x40

ExpParty: x45

Drop: x25

Gold: x15

Level Cap: 110

CTF: yes

FTW: yes

logonowe.png

Opublikowano

bardzo podoba mi się strona główna ;) z tego co widzę gra mało osób ale jeśli to się zmieni może będzie coś fajnego. zaczynamy pobieranie ;D

Opublikowano

może i warto byłoby zagrać, ale z tego co wiadomo serv już ma jakiś czas i chyba specjalnie nie przyciągnął ludzi.. nie ma z kim grać

deneuve22.png

Opublikowano

co wy wiecie opłaca się, server 2x ma kart zwiększone rate egy B (Wieksza szansa z syrenki), naprawde polecam I zapraszam do nowej gildi IMMORTALS, jest duzo ciekawych eventow itp, zobaczycie uwierzycie.

Jeśli się nie mylę to będzie dodana nowa rasa ale tego 100% nie jestem pewien

Vogu sądzi ze sie nie oplaca pobierać, bo koledzy nie graja?

może nie przyciągną ludzi bo jest pl?

Zapraszajcie znajomych, :)

Opublikowano

Ja zagram, chociaż już tam grałem ale widzę troszkę nowości jest ;p

Właściwie to gram na 2 innych serwach ale ona są online przez 20 min dziennie więc odechciało mi się grać ;p

Mati

Opublikowano

zalosny GM , ktorzy rzadzi sie swoim full sun priv charem z xxx silkami z swoimi ziomkami , nie wiem wgl co na tym servie zostalo? wszyscy odeszli ^^ pozdro

Opublikowano

Server juz dawno padl NIE POLECAM - nowy temat nie oznacza nowy server to ze egy b jest zwiekszone to jakos nie zacheca specjalnie do gry skoro na wiekszosci serverow mozemy grac z liczba osob 100-300++ a tu 17 w sobote i to po 14 gdzie na innych serverach jest w cholere wiecej osob do tego jak mowie teraz na topie sa servery 14/3d z arabia itp a nie 110-tka ktora juz dawno wszystkim sie znudzila bo nic nie ma nowego/fajnego co mozna by polecic

Edge-1.png
Opublikowano

Zachęcam was do zagrania i zaproszenia przyjaciół, Bedzie wynagradzane i nie krytykujcie server tak ja mówie moze nie ma dlatego ponieważ jest pl

Opublikowano

Zachęcam was do zagrania i zaproszenia przyjaciół, Bedzie wynagradzane i nie krytykujcie server tak ja mówie moze nie ma dlatego ponieważ jest pl

Grałem na tym serwerze, i jak go nie krytykować, liczyłem na fajną zabawę itp. Ale niestety chała!!! NIE POLECAM NIKOMU. Jeden z gm'ow jest niedowartościowany, i po prostu nie nadaje się na swoje stanowisko, a jak wiadomo inni gmowie postawia sie za nim. Przez co ludzie odeszli z serweta (jak ja grałem populacja wynosiła 70osob+/-). Wiec sami wyciągnijcie wnioski.

Oraz co słyszałem (TO TYLKO PLOTKI) "serwer stoi dla kasy i padnie jak ludzie przestana dotowac na tyle zeby prznosil dochod"

Opublikowano

Wiesz co sądzę ze moze masz racje z tym gm'em ze nie nadaje sie na stanowisko tak masz racje został wycofany jak by to powiedzieć juz gm'em nie jest, tak jak pisalem wczesniej bedzie planowana nowa rasa,napweno będzie inaczej naprawde pobierajcie i życze wam milej zabawy plvl piszcie na nick Snikers_II

Opublikowano

Popieram Arni'iego kto zamierza grac na tym servie niech wie ze traci tlko czas bo chociaz strona jak dla mnie wspaniala i jedyna w swoim rodzaju biorac pod uwage privy to juz nie mozna tego samego powiedziec o servie

Edge-1.png
Opublikowano

Widze ze sami hejterzy na mpc ;] no ale takie jest zycie ^_^ btw powiedzcie mi co jest fajnego w 14d i arabach?? jak nawet na Globalu nie ma czegos takiego jak araby ;] pozmieniali troche w media i pokazuja jacy to oni nie sa zajebisci ;] Server Fulo co prawda ma juz troche :) ponad 3 miesiace albo i lepiej lecz jest on godny polecenia ^_^ sam gram na nim i nie narzekam ^_^ nie ma dzieci NEO a jesli jakis sie pojawi to zaraz znika ;] jezeli ktos nie gral a hejtuje server to niech go sprawdzi ;] to ze jest 20 czy tam 30 osob online nie zmienia faktu ze fajnie sie gra :) bo mozna sie zalapac na jakies party na expa czy unikaty ^_^ a co do GMow jezeli ktorym Wam nie odpowiada zawsze mozecie o tym napisac na Forum Fulo zeby go zmienic:) ot i cala filozofia ^_^ to tyle z mojej strony ^_^ Polecam Server i goraco pozdrawiam Hejterow :)

Opublikowano

Dodam tylko tyle ze ja nigdy nie pisze nic zlego na server na ktorym nie gralem a na tym gralem miesiac i wiem jak bylo potem wrocilem ale po 2 dniach bylo jeszcze gorzej niz na poczatku wiec conieco wiem czego mozna sie spodziewac - bylo fajnie ale sie skonczylo , a co do twojego pytania co ma arabia fajnego to mozna by powiedziec ze oprucz czegos nowego to nic ale przyciaga to ludzi bo czasy cap 11d juz minely dla niektorych byly to moje ulubione ale to juz nie to co kiedys :D

Edge-1.png
Opublikowano

Na tym serwerze spędziłem 2 tyg z groszami, i od początku nie bardzo mi podeszło, lecz sadziłem że to początek i będzie lepiej. Myliłem sie z dania na dzień było coraz gorzej, trzymali mnie tylko kumple na tym serwerze, ale pewnego dnia stwierdziliśmy ze idziemy, teraz siedzimy na serwerze "Plasma Silkroad" 100 cap midium rates - który polecam. A pisze to tylko dlatego, aby nikt mi nie wmawiał że hejtuje a nie grałem albo robie to o każdym serwerze, pierwszy na tym forum który tak skomentowałem.

Po prostu go nie polecam ponieważ za dużo sie dowiedziałem ale jak komuś to nie przeszkadza, to napisałem MILEJ GRY ŻYCZE. Ale szkoda waszego czasu.

Opublikowano

ja tez , gralem ok miesiaca, od capu 90 juz , max na servie bylo 80 osob a GM zamiast dzialac , by przyciagac ludzi wolal pykac 24/7 swoim charem. Na 110 zdobylem full son i po prostu przestalem grac, przenieslismy sie gildia na inny server. Powod? pustki , w miescie max 5 osob , brak pvp , po prostu brak zycia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...