Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po Kilku Tygodniach Dochodze Do Wniosku...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spędzilem na polskim metinie prawie 2 lata zrobilem postac ktora byla praktycznie ideala <ps.wladowalem w kieszen GF ponad 1500zl> w pewnym momencie stwierdzilem ze koncze z metinem konto oddalem siostrzencowi ktore to pozniej mu skradziono wraz e-mailem trudno:/ ja jenak po 2 tygodniach przerwy nie moglem przestac myslec o metku i zaczalem drazyc temat prywatnych serwerow w sumie zaliczylem prawie kazdy serw ktory pojawil sie na tym forum <ktore codziennie sledze jednak nie udzielam sie> postanowilem dac taki apel ludzie przestancie robic serwery dla swojego widzimisie bo wraz ze mna jest zapewne sporo graczy dla ktorych metin 2 nie ma tajemnic a po 2 nie lubia zaczynac ciagle od poczatku bo ktos nie potrafil se poradzic z serwerem i mu zaczol sie sypac po 2 dnich lub znudzilo mu sie bycie gm ..... Wedlug mnie podstawa do postawienia serwera powinno byc postawienie sobie pytania czy dam rade ogarnoc to wszystko <znaczy poswiecic na to wiekszosc swojego czasu> po 2 zbudowac swiat w ktorym ludzie beda czuli ze za 2 dni czy tydzien nie straca czasu poswieconego grze <czyt. serwer nie padnie> po 3 stac mnie na udostepnienie serwera 24/7 <to podstawa do serwera z prawdziwego zdazenia> i uwierzcie mi jak by te 3 rzeczy byly zachowane to nikt by nie pytal o raty albo nie plakal dajcie raty 1000% a tak nawiasem jedyny serwer ktory myslalem ze ma potencial i gosc wytrzyma byl serwer Gfxmt2 jednak od wczoraj juz echo ;/ zapowiadal sie naprawde serwer 24/7 na dlugi czas... <wiem wiem wbij jez. polski na P>

sygna.jpg
Opublikowano

też sie z Tobą zgadzam ; ) Ludzie robią servy żeby troche sie pojarać funkcja gm'a i tym ze mają kogoś pod sobą ; ]

P.S.też grałem na Gfxmt2 ;] <BajtuS> a i strasznie duzo błędów masz w poscie (językowych) xD

Nick na privach : BajtuS

pozdro 4 Mike -.-
Opublikowano

widac nei grales nigdy na extrememt2 , serw codziennie on od 5 pazdziernika kiedy powstal .Wiec juz ponad miesiac ... ladnie chyba jeszcze DevilMt2

dlugo stoi ale niewiem na 100%,podobno tak ... wiec masz raptem 2 serwery z 50 albo nawet 100 ogloszen tu na forum...Zreszta ja sie z tym zgadzam

Robia te serwery i nawet podobno na dedyku ogloszenia sa serwer [dedyk] i za 2h serwer off

Opublikowano
... ladnie chyba jeszcze DevilMt2

dlugo stoi ale niewiem na 100%,podobno tak ...

masz racje DevilMt2 stoi chyba najdłużej z polskich privów

@TOPIC

Autor ma racje niech zrobią porządny server który długo wytrzyma a nie padnie po 2/3 dniach ( a dedyk po 2/3 h )

Opublikowano

Zgadzam Się Z Tobą Vakashi...

Możemy Się Zebrać W 4-5 Osób Która Stworzy Naprawdę Fajny Server Który Nie Padnie Po Kilku Dniach.

Jak Ktoś Jest Za Pisać

GG:9530801

xxx

Opublikowano

@up co chwile ktoś się zabiera za porządny serwer , a nigdy nic nikomu nie wychodzi bo po tygodniu i tak pada -_-

Dwa n3o F10 i dordo12

http://img52.imageshack.us/img52/1456/noobyn.png

Opublikowano

co do stawiania serwera potrzebowal bym naprawde goscia obeznanego ktory wprowadzil by mnie w temat dedyka bo jak wspomnialem wyzej ostatnie 2 lata gralem tylko i jestem zielony w tych sprawach ale jestem gotow kupic odpowiedni sprzet sprawic sobie lepszego neta tak aby zrobic serwer z prawdziwego zdarzenia oraz osobe ktora pomogla by mi nauczyc sie wszystkiego co potrzebne do edycji zakladania rejow is bo koszta nie maja dla mnie znaczenia pracuje sam na siebie <nie mieszkam z mamusia> a dla komputera mam dzinnie nawet 8godz w tygodniu a weekendy cale:) <nalog wiem> wiec niechktos kto sie zna wysle mi liste co potrzeba na dedyka takiego top10 i mniej wiecej cennik czekam

ja chcem zrobic solo serwer szukam tylko osob ktore pomoga

bo mowily jaskolki.......

sygna.jpg
Opublikowano

Vakashi a po co ci sie pakowac w koszta ,,, dzisiaj dobry serwer to nie dedyk , tylko szybki zwykly komp + szybki internet. Za cene dedyka mozna by bylo postawic z 2 albo 3 serwery.Stawianie dedyka nie ma sensu.Raczej tylko dobry net + dobry sprzet ktory stoi gdzies w piwnicy do ktorego mamy zawsze dostep itd...+ wiedza. Ja bym postawil dobry serwer bo dysponuje szeroka wiedza ale net 1 mb/s 100kb upload mimo ze komp szybki zamyka sprawe .

Jak bedziesz sie krecil za dostawca internetu zagadaj o laczach symetrycznych , powinni cos ci dobrac .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...