Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ibot

Patiok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pewien problem, mianowicie zakupiłem IBOTA i teraz nie mogę go uruchomić podczas logowania wyskakuje mi "unknow serwer" co mam zrobic. Prosze o pomoc lub jakiś link do poradnika na temat i bota szukałem go ale nie mogę znaleść ;/ z góry dziekuje! Mam najnowszą wersje IBOTA

Opublikowano

jestem szybszy niż kolejne pytanie.

Tak licencja na 24h i wiecej nie odpalisz bez hajsu

Umisz czytać ?? Kupił licke -.-

Unknow serwer - złe passy/ban

unknow map - stoisz na piratach/w inwazji

sygnacu.jpg

Opublikowano

Witam! Mam pewien problem, mianowicie zakupiłem IBOTA i teraz nie mogę go uruchomić podczas logowania wyskakuje mi "unknow serwer" co mam zrobic. Prosze o pomoc lub jakiś link do poradnika na temat i bota szukałem go ale nie mogę znaleść ;/ z góry dziekuje! Mam najnowszą wersje IBOTA

Kupiłeś czy tylko pobrałeś? Jeśli kupiłeś to najprawdopodobniej złe passy wpisałeś a jak pobrałeś to już ci się licka trial skończyła -.-

Opublikowano

witam mam problem b jak daje w ibocie loging to wyskakuje mi serwer licencyjny jest aktualizowany spróbuj puzniej to znaczy ze mi sie licencja skonczyła czy co ???

Proszę o pomoc z góry dzienki

Opublikowano

witam mam problem b jak daje w ibocie loging to wyskakuje mi serwer licencyjny jest aktualizowany spróbuj puzniej to znaczy ze mi sie licencja skonczyła czy co ???

Proszę o pomoc z góry dzienki

Nie to znaczy że serwer jest akutalizowany czyli jest aktualizacja Ibota. Gdyby ci się skońćzyła licencja to by było ci się zakończyło ładowanie Ibota na Checking License. I czas trwania twojej licencji możesz sprawdzić na www.profibot.net po zalogowaniu się w zakładce Licenses.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...