Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę pomuszcie mi z Teamspeakiem !

Pawelekpe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,śćiągnełem teamspeak 3 ,i wszystko skonfigurowałem ,ściągnełem server kumple wbili ,ale gdy klikam prawym na nazwę kanału potem "Open File Browser" próbuje wgrać ikonę 16x16 ,ale pisze error ! nie wiem dlaczego obrazki są dobre mam admina ale nie mogę wysłać pliku :/ napiszcie dlaczego :(

Lecą lajki!

Opublikowano

ehhh...... na przykład na innych kanłach masz ikony obok pokoi ,i gdy chce dodać ikonke klikam "Open File Browse" dodaję ikonę np:minecrafta piszę "error" ,a mam admina ;/

Opublikowano

Być może ta ikona nie jest w odpowiednim formacie, musisz policzyć pixele. A najlepiej jak wkleisz wpis z dziennika jaki pojawia się po nieudanej próbie wgrania ikony, wtedy będę mógł dowiedzieć sie wiecej i szybciej pomóc :D o ile mi sie uda.

Opublikowano

Nie dość że chaotycznie napisane to jeszcze pierwsze co mi się rzuciło w oczy to "pomuszcie" :mellow: Serio, aż strach się bać i tu już nawet nie jest ważne czy ktoś tak piszę 4fun czy po prostu jest idiotą

tylko przerażający jest fakt że zobaczy to taki jeden z drugim i zacznie tak również pisać. Będzie myślał że to jest poprawnie a jak mu ktoś błąd wytknie to jeszcze go wyśmieje.

Dodatkowo wyrazy błędnie napisane są podkreślone na czerwono tak żeby każdy inteligent mógł kliknąć na nie prawym przyciskiem myszy i je poprawić, dziwię się że nawet to przekracza dzisiejsze wymogi w internecie.

A tak już przy okazji, może ktoś zapamięta http://cwir.com.pl/zapamietaj/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...