Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NochalBot i NochalBot Plus

JDaniel1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was i dziękuję za zajrzenie w ten temat. :)

Prezentuje Wam moje dwa boty do NosTale zrobione przezemnie.

Podziękowania dla Aslani, Phoenix_PL i miejscowy za pomoc :D

NochalBot versja 1 BETA

!UWAGA!

Ta wersja według mnie wypadła gorzej. Czasami bot zcina się, a czasami psuje, więc prawdopodobnie nie będę kontynułował nad nim pracy. Polecam jego odpowiednika NochalBot Plus

LINK:

http://www.mediafire.com/?998l924kh3aprz6

Skan:

https://www.virustotal.com/file/96bd445a2778fcb65b3b4cb7f8f7770347ed270dc585262d9e29cbe462133ac8/analysis/1354906121/

NochalBot Plus wersja 1.2

!UWAGA!

Podczas pracy bota nie możemy klikać przycisków Ctrl, Alt i Shift ponieważ, te przyciski zakłucają pracę bota oraz są zablokowane!

Link:

http://www.mediafire.com/?qtm1h7a1x4nwzf4

Skan:

https://www.virustotal.com/file/094d9ee93dd8299ac830355942b24b85bbbe1d1ca98d77e863d326f1a21dfa72/analysis/1355155868/

BOT DZIAŁA NA NIEAKTYWNYM OKNIE (Tylko wersja NochalBot Plus). WYŁĄCZAMY GO TAK JAK NA RYSUNKU( uczę się w sprawach z HotKey. Jeżeli podałbyś skrypt na wyłączenie przyciskiem np.:y to napisz na PW)

nochalbotwyczenie.png

Prawy przycisk myszy i klikamy Exit.

Krytykujcie bota lub go chwalcie bo chcę wiedzieć kiedy co się przycina.

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

Opublikowano

Pierwsza wersja to tylko atakowanie i zbieranie loot. W następnej postaram się o wykrywanie GM, ale jeszcze trochę :)

PS:Tak określę swoją sytuację : Jestem w grupie śmierci

W następnej może też być leczenie się potami. Jak się robi spolier?

Zegarek BB

Opublikowano

@up wpisujesz tak:

spoiler]tekst

Tak się robi

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Ekhm, no póki co, to mogę sobie takiego "bota" zrobić na zwykłym AC TOOL'u, zwłaszcza że nie działa na nieaktywnym oknie ;)

Opublikowano

@up Wystarczą funkcje PixelSearch w kolorze wstawie kolor tekstu admina. a z HP/MP to będzie siadał tylko przy czerwonym życiu. Może niedługo będzie można sobie wybierać ale nie teraz

:)No wiem, że irytujące, ale nie wiem jaki jest skrypt na przywrócenie okna

@2up Jeżeli Ci się nie podoba to s*********. To jest 1 WERSJA i ja uczyłem się autoIt przez ZALEDWIE 2 i pół godziny. A jeżeli co, w następnej wersji postaram się także o działanie na nieaktywnym NosTale. Wprawdzie już robię tego pruby, ale nie chcę spamu w tym temacie typu "nie działa!"

Ale piszcie, czy sie Wam zcina i która wersja lepsza. Według mnie ta druga

EDIT: W najbliższej wersji będzie tylko działanie nia nieaktywnym NosTale. Już to testowałem, ale muszę wstawić aby ta czynność się powtarzała. Przepraszam za problemy...

Zegarek BB

Opublikowano

Wiesz, faktem jest że takich botów jakiego póki co ty stworzyłeś jest w tej zakładce od groma. Ludzie po prostu chcą coś więcej niż klikanie w nieskończoność spacji :)

Co do pixelsearch'a to tak działało na początku wykrywanie GMa w NexBocie. Zrezygnowałem z tego ponieważ oprócz wiadomości GMa to są też inne komunikaty w tym kolorze na chacie gry.

Opublikowano

No wiem. Mój kolega zrobił kiedyś też z Pixel i zostawił na czas szkoły. Pięć minut po wyjściu ogłaszano nową NosGazetkę :)

Może uda mi się jeszcze dzisiaj wysłać NochalBot Plus 1.2, który działa na nieaktywnym NosTale i nie blokuje klawiatury (nie miałem pomysłu na nazwę :D )

Zegarek BB

Opublikowano

Właśnie użyłem tej funkcji... Nie wiedziałem o tym... Rzeczywiście są zablokowane.

Link do pobrania nowej wersji w pierwszym poście z uwagą o tym mankamencie.

EDIT: Nowa wersja będzia miała HotKey(zakończone prace) i wykrywanie GM(nie skończone prace).

Zegarek BB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...