Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kasa w AS3

ContraGaminG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , możecie poradzić jak w miarę szybko , zarobić kasę? Biję tą milicję ale 13 Funtów za gościa to nie za dużo , posiadam 4 sekwencję czy jak to się nazywa .

1359301966-U737205.jpg

Opublikowano

1. Rozbuduj osadę

Rób misje dla członków lokalnej społeczności. Im więcej rzemieślników, lekarzy i drwali, tym lepiej dla Ciebie, ponieważ możesz od nich kupować tanio różne surowce, które później sprzedasz z dużym zyskiem.

2. Wysyłaj konwoje

Konwoje dają Ci stały dostęp do pieniędzy co 12 minut. Pamiętaj, by wśród znanych Ci sklepikarzy wysyłać surowce do tych, którzy oferują Ci najwięcej. Jest jednak pewien haczyk - od czasu do czasu Twój konwój może zostać zaatakowany przez czerwone kubraki. W takim wypadku musisz udać się na pogranicze i uratować go lub wysłać jednego ze swoich asasynów, by zrobił to za Ciebie.

3. Misje asasynów

Wysyłanie asasynów do innych stanów to dobry pomysł na szybkie dorobienie się kilku dodatkowych surowców i małej ilości pieniędzy. Misje są krótkie, więc zarobki rzędu 300 lub 500 funtów będą szybko wpływały.

4. Zbieraj skóry łosia, bobra i niedźwiedzia

Zabijanie niedźwiedzi jest najtrudniejszym, ale zarazem najszybszym sposobem zarobku. Zedrzyj futro z kilku takich zwierząt, a bardzo szybko się wzbogacisz. Pamiętaj jednak, by sprzedawać je tylko wysyłając konwoje. W przeciwnym razie nie zarobisz tylu pieniędzy, ile byś chciał.

5. A po walce...

... przeszukaj ciała wszystkich wrogów. Gdy walczysz z większą grupą 20 lub 30 przeciwników, będziesz w stanie zarobić "na czysto" około 300-400 funtów. Nie wliczając w to przedmiotów, które przydadzą się w późniejszych walkach samemu Connorowi.

źródło : http://porady.polygamia.pl/porady/w,3053,140202682,140202682,Assassin_s_Creed_III_jak_zarabiac_pieniadze_.html

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

Nie wiem jak to wygląda w tej części bo jeszcze nie kupiłem ale w poprzednich to robiłem tak

*okradałem przechodniów praktycznie cały czas, może się wydawać że jest to nieopłacalne ale tak nie jest, oczywiście staraj się aby nie przyłapano ciebie bo tylko niepotrzebnie będziesz narażony na potyczki z milicją

*inwestuj w rozbudowę miasta, kupuj sklepy z których będziesz dostawał procent

*misje, zawsze coś kasy wpadnie

*otwieraj skrzynki ze złotem albo miksturami

*jeśli nie tworzysz żadnych bomb to sprzedawaj jej składniki, kasa jakaś z tego jest

oczywiście to jest przykład z poprzednich części

819531478353821175209.gif

Opublikowano

dziekuje , ale możecie powiedzieć jak się inwestuje w te miasta , jak sie sklepy kupuje ? jestem nowy w tej grze :>

1359301966-U737205.jpg

Opublikowano

o ile w tej części też są sklepy to widzisz je na mapie, na niektórych dzielnicach miasta możesz ich nie widzieć póki nie podbijesz kryjówek Twoich wrogów

normalnie podchodzi do zamkniętego sklepu a raczej do tabliczki i jeśli Cię stać to kupujesz sobie np. kowala czy też jakąś aptekę, co godzinę z tych sklepów do banku trafia jakiś procent, im więcej masz kupionych i odkrytych sklepów tym więcej co godzinę w banku masz kasy

wystarczy iść tylko do baku i je odebrać :)

oczywiście to przykład z poprzednich części serii

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...