Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pluginy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam serwer dedyk który niedługo zostanie ogłoszony na forum, lecz przed tym potrzebuję pluginów/konfiguracji. Więc: Chciał bym by gdy wciskamy TAB, żeby sprawdzić listę graczy, aby admini/vipy itp, byli osobnymi kolorami niż wszyscy zwykli gracze co są na biało. No i jeszcze to... gdy piszemy na Chat'cie, chciałbym aby się wyświetlało:

Admin Tomek: bla bla bla

bo mam:

Tomek: bla bla bla - wiem że jest taki plugin, ale nazwy zapomniałem :(

I chciałbym przenieść budynek ze starej mapy...... tylko że jak włączam go, biorę open level, otwieram ze serwa, i kicha. Mam wszystko na niebiesko :/

Opublikowano

Ale dodaje też przed loginem określony prefix (jeżeli takowy ustawiłeś) Poprostu pod grupą dodajesz

ModernVIP:

prefix: '&a[ModernVIP]&f'

suffix: '&f'

default: false

permissions:

- essentials.sethome.multiple.vip

- MagicCarpet.*

- IBICF.fly

- essentials.joinfull

To jest fragment

A kolorowa tabLista? No cóż :)

1 linijka w Essentialsie! BROŃ BOŻE DODATKOWE PLGUINY - nauczcie się, czym więcej tego, tym mocniej muli Wam serwer, zamiast myśleć logicznie, to wy byście tylko wrzucali dodatkowe. Essentials ma wiele funkcji.

A linia:

Kod:

36 # When this option is enabled, the (tab) player list will be updated with the displayname.

37 # The value of change-displayname (above) has to be true.

38 change-playerlist: true

Cytat Jebananego

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

W world edit jest możliwość zapisania schematów, ale nie pamiętam komendy :) Myślę, że pomogłem

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Ale co dokładnie nie działa? Dużo tego było chcę wiedzieć co zrobiłeś :)

Opublikowano

36 # When this option is enabled, the (tab) player list will be updated with the displayname.

37 # The value of change-displayname (above) has to be true.

38 change-playerlist: true

Co w tym zrobić, bo ja zrobiłem i nie działa

ModernVIP:

prefix: '&a[ModernVIP]&f' - i to &f - nie mam żadnego suffixa, mam sam prefix

suffix: '&f'

Opublikowano

W essentials linijka 38 :) to jeden

To drugie dajesz pod permission

Opublikowano

Kolorową tablistę to ja mam na ChatList :)

A PermissionEX daje grupę Moderator :)

Moderator:

prefix: '&b[Moderator]&c'

suffix: '&b'

permissions:

- essentials.gamemode

- essentials.kit

- essentials.kit.tools

- essentials.kit.food

- essentials.kit.vip

- essentials.give

- essentials.god

- essentials.heal

- essentials.heal.others

- essentials.item

- essentials.balance.others

options:

rank: '3'

Kolorowy fragment odpowiada za prefixy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...