Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL czy dam rade expic w V2

PlayerTheBest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troche zmiana w eq teraz mam 680 defa,buffy po 35% blogo i pomoc łącznie mam 40% na krytyka,dmg to 500 ale chcę kupić wilka,posiadam juz militara więc wilk bedzie dawał 200 ataku.Łącznie 680 defa +600 dmg +29 sr w rib i kd potwora+3 ,13k Pz 36% rege pz.To tyle ile tera pociągne zalezy mi na expie tylko do 65-66.Full like,sor za ort ale zmęczony jestem, i juz nic nie widze

Opublikowano

Troche zmiana w eq teraz mam 680 defa,buffy po 35% blogo i pomoc łącznie mam 40% na krytyka,dmg to 500 ale chcę kupić wilka,posiadam juz militara więc wilk bedzie dawał 200 ataku.Łącznie 680 defa +600 dmg +29 sr w rib i kd potwora+3 ,13k Pz 36% rege pz.To tyle ile tera pociągne zalezy mi na expie tylko do 65-66.Full like,sor za ort ale zmęczony jestem, i juz nic nie widze

7 do 9 grupek, sam wyciągam tyle przy podobnym eq tyle, że z odpychaniem... ;)

Opublikowano

po 2-3 grupki da rade najlepiej poli to wtedy będziesz mieć większe DMG

po co poli 0o ? tylko straci defa bo bez silnego i dużo mniej efektywnie będzie expić..

Z takim eq i jakimś bufkiem spokojnie 10+ grupek weźmiesz jeśli znajdziesz odpowiednią technikę i wejdziesz w trans :)

beztytuuacf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...