Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL czy dam rade expic w V2

PlayerTheBest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo zanim napiszesz post'Nie ten dział"i przekierujesz mnie na inny przeczytaj...Nie pytam się gdzie expic tylko czy dam rade.Więc tak mam mentala na solarze 61lv koń militar 690defa ,12k pz buffy po 30% atak no tu jest słabo bo tylko 500 i 29%sr w ribie łącznie mam 35% na kryta.Czy dam rade expic na szponach w v2?Ewentualnie ile grupek uciągne?

EDIT:MAM MAŁO DEFA BO DOPIERO KS KLATW ODDAJE

Opublikowano

Spokojnie dasz, rade do 7 grupek

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Powinno iść Ci dobrze.Z Takim eq jakie masz,dasz radę uciągnąć ponad 7 grupek.Spróbuj kupić trochę eq na inteligencję dla buffa (ewentualnie samemu zrób dzwonek/wachlarz za pomocą skrzyni ucznia)

Opublikowano

Spokojnie dasz, rade do 7 grupek

Nie weźmie 7 grupek...

Max 4/5...

Z gorszym Eq expiłem i dawałem radę, wiec nie widze u Ciebie problemu :)

Możesz smiało kupić przepustki i iść do V2

Pozdro

Opublikowano
Opublikowano

Zależy czy grasz na Modzie Od Kamera jeśli tak to spokojnie ogarniesz 7/8 grupek, chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego?

Jeśli się nie boisz to cisnij na waithacku ;D albo na nieodpychaniu z konia też dużo pomaga

Pozdro

1312454350-U203760.png
Opublikowano

Elo zanim napiszesz post'Nie ten dział"i przekierujesz mnie na inny przeczytaj...Nie pytam się gdzie expic tylko czy dam rade.Więc tak mam mentala na solarze 61lv koń militar 690defa ,12k pz buffy po 30% atak no tu jest słabo bo tylko 500 i 29%sr w ribie łącznie mam 35% na kryta.Czy dam rade expic na szponach w v2?Ewentualnie ile grupek uciągne?

EDIT:MAM MAŁO DEFA BO DOPIERO KS KLATW ODDAJE

4-5 grupek dasz rade

Opublikowano

To jak używasz tego , to spokojnie 9 grupek z buffem :)

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...