Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wrócić na Metin2 Global

F3AR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Mam pytanie czy warto wrócić na Metin2 Global ?.Czy jest ta "Magia" co wcześniej przy w bijaniu levelu ?.Czy jest miła atmosfera i wg wszystkiego ?.Za pomoc lajki

Opublikowano

Wracaj, wracaj :)

są święta będzie dużo eventów i ciekawsza gra ;) na sylwka mozna si spodziewac szkat blasku no i ladnego zarobku ;)

moze jest i troche noobow ale jest dużo normalnych graczy :)

POLECAM S 26 :)!

Opublikowano

W pierwszym kwartale 2013r. mają być łączone serverym mam nadzieje że atmosfera będzie taka jak kiedyś, szczęście z każdego nabitego levela jaranie się zrobieniem boja.

Zapraszam do grania na PL'u, zawsze znajdzie się jakiś nobek złodziej itp. ale nie ma się czym przejmować

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Już tego klimatu nie ma ale można wrócić napewno jest o wiele mniej botów i lepiej sie gra

polecam s26 do tego jest tombola i możesz sie dorobić

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Wracaj, wracaj :)

są święta będzie dużo eventów i ciekawsza gra ;) na sylwka mozna si spodziewac szkat blasku no i ladnego zarobku ;)

moze jest i troche noobow ale jest dużo normalnych graczy :)

POLECAM S 26 :)!

Myślałem o Feniksie bo wcześniej tam grałem.Nie wiem teraz na którym najlepiej zagrać.

Opublikowano

Myślałem o Feniksie bo wcześniej tam grałem.Nie wiem teraz na którym najlepiej zagrać.

s26

najmniejsze ceny,najwięcej ludzi,najszybciej sie można dorobić

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Dobra wracam =).Dzięki wszystkim za udzielone odpowiedzi wybieram także S26 jeszcze raz dzięki wszystkim łapcie lajki.Można zamknąć =)

Opublikowano

Chyba jakiś dwudziesty temat w tym miesiącu pod tytułem "Czy warto wrócić na pla?" Nie możesz sobie odkopać jakiś temat o tym samym tytule z przed tygodnia tylko spam. Co do tematu.... nie nie warto. Wypierdalaj. Warn please!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sam dzisiaj wróciłem na PLa i jak na razie nie narzekam :D

Fajnie się gra, Teraz święta idą to będzie jakiś event pewnie :P

Atmosfera może nie jest teraz najlepsza bo jest strasznie dużo botków ale przyznam że na solarze jeszcze nikt mi nie zeksuł a mam już 23lvl więc trochę bicia i okazji do ksucia było :D

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Jak grasz na s26 to zapraszam na Shinsoo, ja niedawno zaczełem tam gre wiec możemy sie jakoś zgadać w grze :D

Opublikowano

Siema.Mam pytanie czy warto wrócić na Metin2 Global ?.Czy jest ta "Magia" co wcześniej przy w bijaniu levelu ?.Czy jest miła atmosfera i wg wszystkiego ?.Za pomoc lajki

Wg mnie tak.. 3/4 neostwa wyniosło się na privy :) A co do serwerów polecam ci solara lub któryś z tych pierwszych bo tylko tam "coś" się dzieję

Opublikowano

Na pl już nie warto wracać. Ewentualnie jeśli chcesz to po połączeniu może coś ruszy. Tera jak narazie słaba tam jest sytuacja.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

FEAR. Magii nie ma. Na moje teraz global próbuje dorównać privą... Jeżeli masz postać z wyższym poziomem , to śmiało wracaj , lecz jeśli masz zacząć od 1 lvl to ja bym sobie odpuścił na twoim miejscu. Takie jest moje zdanie.

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...