Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa zapchana spawnerami.

KacperK55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem, próbowałem usunąć jedną rzecz world editem i przez przypadek źle zaznaczyłem, pojawiły się spawner (id 52) i serwer padł. MC edit, gdy próbuję nim niszczyć się tnie, co zrobić?

iHala Madrid!
5RaK9uH.png

Opublikowano

Albo postawisz mapę na dobrym serwerze, włączysz i poczekasz trochę, albo zrobisz nową mapę. No chyba, że masz bakcup'a

Opublikowano

2012-12-07 16:22:20 [WARNING] Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded?
2012-12-07 16:22:49 [WARNING] Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded?
2012-12-07 16:22:59 [WARNING] Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded?

I same logowania i wywalania, ale nie będę już pokazywał lost connection, bo przy /login są hasła..

iHala Madrid!
5RaK9uH.png

Opublikowano

Jak możesz wejść na serwer to wpisz //replacenear 200 52 air

zamieni ci w promieniu 200 kratek spawnery na powietrze(Komenda WE)

Opublikowano

/ex <- wygaszanie ognia

/killall <- zabijanie wszystkich potworów i zwierząt

/butcher <- zabijanie tylko potworów

/stoplag <- to samo co /killall + zatrzymywanie wszystkich mechanizmów redstone, usuwanie leżącego xpa, itemów, lecących strzał itp...

/stoplag -c <- powrócenie do normalności - KONIECZNIE WPISAĆ!

Ustawiasz automat na /killall i niszczysz :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...